dotmoovs samlar in 840 000 USD från strategiska investerare och partners

Av | maj 12, 2021


Ansvarsfriskrivning: Industry Talk-sektionen innehåller insikter från kryptoindustrispelare och ingår inte i det redaktionella innehållet på Cryptonews.com.

dotmoovs

12 maj. dotmoovs, en NFT-plattform som drivs av avancerade datorvisionsalgoritmer, har framgångsrikt slutfört en privat finansieringsrunda på 840 000 USD från anmärkningsvärda investerare. Bland investerarna finns Moonrock Capital, Morningstar Ventures, Spark Digital Capital, Ascensive Assets, Rarestone, Building Blocks, AU21 och GBV Capital.

Sportbranschen behöver en lösning för att ge alla en verklig chans att tjäna på sina färdigheter. dotmoovs är utformat för att överbrygga klyftan mellan fysiska och geografiska begränsningar, bedömning av skicklighet och slutligen – intäktsgenerering. Vår vision är att bygga en kraftfull sportplattform där alla kan utmana sina vänner eller andra liknande skickliga spelare i världen för en utmaning i sin favoritsport.

Vi är stolta över att ha sådana anmärkningsvärda investerare som går med oss ​​för att bygga den första kryptomobila världsomspännande sportkonkurrensmiljön. Vi vet att de kan öka vår tillväxt och ge branschspecifik insikt och kunskap som kommer att vara en avgörande faktor för oss”Sa Ricardo Martins Costa, tillväxtchef för dotmoovs.

Vår vision är en robust plattform som drivs av blockchain och ett toppmodernt AI-system som kan analysera videor av spelare som utför sportutmaningar i realtid”Tillägger Ricardo.

Moonrock Capital och Morningstar Ventures har samlats för att hjälpa till med att inkubera och sammanföra dotmoovs-projektet. “Vi är tacksamma och hedrade av det förtroende som dotmoovs team visar för att bli deras officiella inkubatorer och leda investerare. När vi har arbetat nära teamet under en tid är vi mycket imponerade av deras professionalism, expertis och vad de hittills har utvecklat. Vi är mycket glada över att se detta ambitiösa och revolutionerande projekt få liv – att kombinera sport, blockchain och NFT med dotmoovs vision om tillväxt. Nivån på deras stödjande teknik är inte något vi ser varje dag. Av dessa skäl är vi stolta över att vara en del av dotmoovs resa och hjälpa dem att uppnå sin vision.”Säger Simon Dedic, Managing Partner Moonrock Capital, och Danilo Carlucci, CIO Morningstar Ventures.

Om dotmoovs

dotmoovs är den första globala konkurrensmiljön för kryptomobiler. Plattformarna tillåter användare att konkurrera med andra runt om i världen bara genom att ta med sig sina färdigheter, ambition och smartphone. dotmoovs AI-baserade videodomare kommer att bedöma deras resultat i realtid. Drivs av blockchain-teknik kommer sportkonkurrens att möjliggöra rättvisa utmaningar och tillgång till unika digitala tillgångar.

Hemsida | Twitter | Telegram | Telegrammeddelanden

Source link