Dogecoin får ytterligare en boost från Coinbase, Elon Musk

Av | maj 14, 2021


Dogecoin får ytterligare en boost från Coinbase, Elon Musk 101
Källa: Twitter, @haydentiff

Dogecoin (DOGE) är en av de bäst presterande kryptoasseterna idag som större kryptoutbyte Coinbase bekräftade sin plan att lista den, medan TeslaElon Musk sa att hans team hjälper det mest populära mememyntet.

DOGE hoppade med cirka 30% ikväll (UTC) tid efter nyheterna. 03:27 UTC handlas den till 0,487 USD och ökar med 11% på en dag, vilket minskar sina veckoförluster till mindre än 17%.

Brian Armstrong, VD för Coinbase, sa under deras inkomstsamtal att plattformen planerar att lista DOGE under de närmaste sex till åtta veckorna.

“Idag använder vi ett antal faktorer, vi tittar på cybersäkerhet runt myntet för att se till att det inte kommer att finnas en fråga som skulle orsaka kundförlust. Vi tittar också på det ur en juridisk synvinkel och en efterlevnadspunkt av syn, “sade VD om deras noteringsprocess.

Under tiden avslöjade Musk sitt stöd till Dogecoin-utvecklare när de arbetar “för att förbättra systemtransaktionseffektiviteten”, vilket är “potentiellt lovande”.

Bland de tio bästa kryptoasseterna idag är DOGE bättre än cardano (ADA) (+ 17%) och polkadot (DOT) (+ 12%). Bitcoin (BTC) minskar med mindre än 1%, eter (ETH) sjönk med nästan 3%.
____
Läs mer:
– Dogecoin behöver 3 villkor uppfyllda för att gå längre än 1 USD
– Dogecoin toppar likvidationstabeller på Elon Musk Live Weekend

– DOGE’s Rally har återupplivat Dogecoin-utvecklingen, men hur länge?
– Skillnader i GameStop-stil i krypto från gamla pumpar och dumpar?

– ‘Det mest ärliga Sh * tcoin’, Dogecoin, kommer att överleva vid sidan av Bitcoin – analytiker
– Vem släppte DOGE? Dogecoin Knockoffs dominerar DEX-handel

Source link