DOGE-konkurrent, Richquack.com, från $ 16,186 till $ 4,436,249 mindre än en vecka!

Av | juni 16, 2021


Ansvarsfriskrivning: Texten nedan är ett pressmeddelande som inte skrevs av Cryptonews.com.

Rich Quack

“Hur mycket skulle du investera om du visste att vårt marknadsvärde skulle hoppa från 16 000 till 4,4 miljoner USD?” – @RichQuack Twitter

Richquack.com

Richquack.com-token, Dogecoins hetaste konkurrent, Just Covered in Coin News Market Nyheter, har väckt uppmärksamhet på grund av dess likhet med Dogecoin. Så, vad är Richquack-token och vilka funktioner har det? Är Richquack-token legitimt? Vad sägs om samhället som stöder Richquack-token?

Richquack är en token baserad på Binance Smart Chain och har ett antal imponerande funktioner. Det är en symbol med en Black Hole-design, som exponentiellt minskar det totala utbudet i omlopp med stora mängder. Richquack kombinerar detta med en innovativ autolikviditetsfunktion som snabbt ökar tokens likviditet. Slutligen har Richquack massiv decentralisering på en skala som sällan ses i andra tokens. Dessa tre funktioner kombinerade för att producera ett kraftpaket som endast ägs av samhället. Richquack antar också en Fair Launch-modell där 100% av RichQuack-utbudet sås ut som likviditet, vilket innebär ingen förförsäljning och ingen allokering till sina teammedlemmar.

Medan Richquack.com har granskats av Techrate Audit och fått en perfekt poäng, inbjuder det också andra ansedda revisorer att inspektera det.

Sedan lanseringen av RichQuack Token, för 5 dagar sedan, har RichQuack lockat 1600 innehavare och 4000 personer på Telegram Group kikar genom tillväxten av QUACK token. Dessutom gör de för närvarande en Airdrop, tusentals människor ställer upp för att få gratis 10 miljarder Quack Token. Du hittar Airdrop Info på deras Twitter

3 produkter av RichQuack som snart kommer att lanseras
1. Quack Launch Platform
Tidig tillgång till nästa smutsiga Get Rich Quack Scheme så att du kan tjäna pengar före alla andra!
2. Mega Quackpot Raffle
Alla innehavare kommer att kunna vinna Mega QUACKPOT! Ju mer QUACK du har, desto större chans att VINNA!
3. Lotto-plattform
Lotto per timme, dagligen, vecka, månad så att du kan spela din QUACK och bli Rich Quacker!

För mer information om RichQuack-token, besök dess webbplats för att se tokens funktioner.

Hemsida https://RichQuack.com

Telegramgemenskap: https://t.me/richquack

Twitter https://twitter.com/richquack

Reddit https://www.reddit.com/r/RichQuack_Quack

Få din nu innan priset flyger till månen. För närvarande Market Cap är fortfarande bara 68 000 USD, 50 Quadrillion i omlopp nu, var QUACK trillionär idag! Många experter förutspådde Market Cap kommer att gå upp till 10 miljoner USD i slutet av 2021. Författaren tror personligen att dessa förutsägelser är möjliga, ingenting är omöjligt i Crypto-världen.

Source link