DOGE ansluter sig till eToro-erbjudanden efter “stark kundbehov”

Av | maj 5, 2021


Ansvarsfriskrivning: Följande artikel är en del av Cryptonews Deals Series och skrevs som en reklamartikel i samarbete med sponsorn för detta erbjudande. Om ditt företag har en exklusiv kampanj som du vill dela med våra läsare, uppmanar vi dig att kontakta oss. Låt oss bygga tillsammans.

DOGE ansluter sig till eToro-erbjudanden efter "Stark kundefterfrågan" 101
Kreditfoto: asiraj

Handelsplattformen eToro har listat Dogecoin (DOGE) och citerar ”stark kundefterfrågan” som den främsta anledningen. Vid tidpunkten för noteringen har myntet sett en ny uppgång och nått sitt nuvarande rekordhöga värde på 0,6953 USD. Dess årliga data visar att DOGE har vuxit med otroligt 14 000 procent under den tiden, det mesta börjar i april.

eToro har redan ett antal kryptovalutor som erbjuds på sin plattform. Dogecoin går med i listan över Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Binance Coin och andra välkända namn i kryptovalutaindustrin som finns tillgängliga för handel här. Dessutom förklarade laget i en tweet under det ursprungliga tillkännagivandet att de “tar hänsyn till våra kunders önskemål” och tillägger att “Vi kommer att lägga till fler mynt under de kommande månaderna.”

Gemenskapens spänning blev snabbt tydligt. Myntets värde fördubblades nästan och steg från USD 0,385508 vid tidpunkten för eToro-tillkännagivandet till ovan nämnda rekordhöga tid mindre än två dagar senare, vilket markerade en ökning med cirka 80 procent. Timmar efter tillkännagivandet visade en Twitter-undersökning med mer än 23 500 deltagare från det ursprungliga eToro-kontot att nästan två tredjedelar av deras svar var mer intresserade av att handla DOGE än BTC eller ETH.

Vill du också handla kryptovaluta? Gå vidare till eToro för att komma igång idag.

Registrera dig på eToro och få en virtuell portfölj på 100 000 USD för att träna din strategi idag!

varning

  • eToro är en handelsplattform med flera tillgångar som erbjuder både investering i aktier och kryptotillgångar samt handel med CFD.
  • Observera att CFD är komplexa instrument och har en hög risk att snabbt förlora pengar på grund av hävstång. 67% av investerarkonton för privatpersoner förlorar pengar när de handlar med CFD: er med denna leverantör. Du bör överväga om du förstår hur CFD: er fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar.
  • Tidigare resultat är inte en indikation på framtida resultat.
  • Cryptoassets är flyktiga instrument som kan fluktuera mycket inom en mycket kort tidsram och är därför inte lämpliga för alla investerare. Förutom via CFD: er är handel med kryptotillgångar oreglerad och övervakas därför inte av något EU-regelverk.
  • eToro USA LLC erbjuder inga CFD: er och gör inga uttalanden och tar inget ansvar för riktigheten eller fullständigheten av innehållet i denna publikation, som skapades av vår partner med offentligt tillgänglig, icke-företagsspecifik information om Toro.Source link