DEX för Cardano stöds av riskkapital

Av | juni 11, 2021


Ansvarsfriskrivning: Texten nedan är ett pressmeddelande som inte skrevs av Cryptonews.com.

ADAX IEO

Den Cardano-baserade decentraliserade börsen har gått live på ExMarkets

Den efterlängtade ADAX IEO har precis gått live på ExMarkets Launchpad, och nu kan vem som helst delta i projektet. ADAX-teamet gjorde allt de kunde för att hålla jämna steg med schemat och göra det redo för kryptoentusiaster att vara en del av detta innovativa projekt. Adaxs startpris är $ 0,20 USDT. Med totalt 100 miljoner mynt präglade, säljer de 14 miljoner tokens som avsatts för offentlig försäljning redan som galna på ExMarkets. Detta kan fungera som den bästa tiden att inte bara vara en del av detta lovande projekt utan också få en chans att få stor avkastning när marknaden mognar för Adax.

ADAX, ett icke-frihetsberövande kryptobörs som är värd i Cardano-ekosystemet, är en Cardano-baserad token som syftar till att ge sina äldre motsvarigheter en chans för sina pengar med sin innovativa strategi för utbyte av tjänster. Förutom ADAXs innovativa natur finns en historia av positiv tillväxt på korten, som stöds av tekniken bakom den.

ExMarkets är en ansedd crypto crowdfunding-plattform som har varit i framkant för att hjälpa både startups och etablerade företag att samla in pengar till nya projekt. Vi vet alla hur att samla in pengar har blivit en riktig utmaning efter att många stora hajinvesterare tenderar att sakta ner investeringarna i nya projekt, till stor del på grund av ångest orsakad av coronaviruspandemin.

Vi har alla sett att ADA har fått mycket dragkraft nyligen när människor börjar känna igen blockchains potential. Mer specifikt har det varit en hög efterfrågan på en snabbare och billigare blockchain. Kryptoutrymmet har redan sett decentraliserade börser med Ethereum / BSC som sin primära valuta som användare kan byta till vilken annan valuta som helst. Till exempel Uniswap, en av de största DEX-enheterna, ganska långsam och dyr för genomsnittliga användare. Att använda Cardano i en sådan miljö är bara lämpligt eftersom det lovar hastigheter som är mycket högre med låga avgifter som krävs för att göra transaktioner.

Jämfört denna symbol med sina konkurrenter på marknaden växte Uniswap runt 30 gånger under de första månaderna medan andra som Pancakeswap gick vidare till ett mycket större rally på cirka 100 gånger under den första perioden på några månader. På samma sätt steg SushiSwap till $ 23 från $ 0,6 under en liten period. Denna jämförelse av polletter som liknar ADAX visar den potential den har både på kort och lång sikt.

Bortsett från spekulationerna syftar ADAX till att öka dess inneboende värde då och då enligt sin färdplan som överensstämmer med tillväxten i Cardano-ekosystemet. Allt som allt finns det inte mycket tvivel när det gäller att uppskatta ADAX-värdet i framtiden eftersom den korta historien om krypto är på dess sida.

Kolla in det här: https://exmarkets.com/launchpad/adax-adaSource link