Detta Cardano DEX: s revolutionerande första insatspool erbjuder förslag

Av | maj 5, 2021


Ansvarsfriskrivning: Texten nedan är ett pressmeddelande som inte skrevs av Cryptonews.com.

Sundaeswap

Cardano, en blockchain-plattform som är bevis på spel, grundad av Charles Hoskinson och utvecklad av teamet på IOHK, säger att målet är att tillåta “förändringsskapare, innovatörer och visionärer” att åstadkomma en positiv global förändring. Bland dessa innovatörer kommer SundaeSwap att vara den första.

Vad är SundaeSwap?

SundaeSwap är en automatiserad marknadsförare (AMM) – en decentraliserad applikation (Dapp) som gör det möjligt för användare att handla tokens som är inbyggda i Cardano blockchain anonymt, snabbt och säkert.
Siktar att lanseras i augusti 2021 med lanseringen av Goguen, SundaeSwap kommer att använda en automatiserad marknadsmodell för att tillåta användare att handla mot och tillhandahålla likviditet till en likviditetspool (LP) som finansieras av plattformens användare som får tokens i ersättning .

Vad är en ISO?

Som ett resultat av samhällsinteraktion utvecklar de en ny metod för insamling som de kallar ISO: s första pool. Funktionen är som följer: Användare som vill ha $ SUNDAE-tokens innan de lanseras offentligt och är tillgängliga att köpa utan användning av CLI kommer att sätta sina $ ADA-mynt i en insatspool som de inrättar, vars avgifter kommer att vara mycket högre än en traditionell insatspool (cirka 75-100%). Efter femton dagars körning av poolen kommer de att kunna se användarnas plånboksadresser som har satsat och airdrop $ SUNDAE-tokens direkt i sina plånböcker proportionellt mot det belopp de bidrar till poolen. I slutet av varje epok kommer det att delas ut ett antal tokens.

Som ett exempel, säg att det finns en grupp på tio personer som bidrar till poolen. I slutet av epoken i detta exempel kommer de att säga att laget tog upp 100 ADA och planerar att ge bort 4.000.000 $ SUNDAE. Om en individ bidrog till att höja 50 av de 100 ADA, skulle de få hälften av $ SUNDAE-tokens som delades ut under den tiden. För enkelhetens skull antar de att de andra nio personerna bidrog med lika mycket, ungefär 5,55 ADA. Dessa nio personer skulle vardera få cirka 222 222 $ SUNDAE-token.
Man skulle ifrågasätta hur detta är annorlunda än en traditionell ICO-lansering eftersom stora institutionella investerare fortfarande kan spela mycket mer än den genomsnittliga investeraren. Det fantastiska med en ISO är att de kan täcka de fonder som satsas proportionellt mot belöningen, taket kommer att vara tillräckligt högt där det fortfarande är vettigt för dem att driva poolen, men det kommer inte att vara så högt där stora investerare sväljer upp små investerare helt.

I slutändan är SundaeSwaps innovativa strategi för att finansiera sitt projekt och belöna deras stöd något som är på väg att störa hur framtida projekt samlar in sina medel.

Var kan jag lära mig mer om SundaeSwap?

Gå med i splittringen: discord.gg/53uBjrzWwz
Följ twitter: https://www.twitter.com/SundaeSwap
Kolla in deras webbplats: https://www.sundaeswap.finance/

Source link