Det smarta sättet att tredubbla din Bitcoin

Av | april 18, 2021


Texten nedan är en annonsartikel som inte skrevs av Cryptonews.com-journalister.

Cryptonews

Om du inte har bott under en sten, vet du att Bitcoin har vuxit i en otrolig takt under det senaste året. Det nådde nyligen en ny topp på över 64 000 USD för en enda BTC, och steg med 63%, bara under första kvartalet 2021.

Utan tvekan är en av huvudorsakerna till denna otroliga tjurkörning att pandemin har försvagat traditionella valutor och drivit många att titta på alternativ för att se dem genom stormen. Detta har resulterat i kryptoinvesteringar från globala finansinstitut och större företag. I sin tur har den ökade antagandet lett till att Bitcoin och kryptovalutor i allmänhet har ökat legitimiteten och populariteten, en utveckling som sannolikt kommer att vara med oss ​​på lång sikt.

Om du redan äger Bitcoin, vill du se till att du inte tappar alla dina pengar om priset kraschar igen, och du vill också sätta dina vinster på jobbet för dina räken, så att de inte bara sitter lediga. Det säkraste och mest lönsamma sättet att uppnå detta är med crypto arbitrage.

Vad gör Crypto Arbitrage till en så smart strategi?

Det finns ett antal faktorer som gör crypto arbitrage till en attraktiv investeringsstrategi. Låt oss titta närmare på några av de största fördelarna:

Arbismart

Låg risk

Crypto-arbitrage används ofta av institutionella investerare och privatpersoner, eftersom det är allmänt erkänt att det är en av de lägsta riskerna att investera. Anledningen till detta är att det inte lämnar dig sårbar för kryptomarknadsvolatilitet. Istället tjänar du vinst genom att utnyttja tillfälliga ineffektiviteter för kryptobörspriser. Det här är fall där en kryptovaluta endast kommer att finnas tillgänglig på olika börser till olika priser under några minuter samtidigt. Under det korta fönstret kan du köpa kryptovalutan på börsen där den erbjuds till det lägsta priset och sedan direkt sälja den på börsen som erbjuder det högsta tillgängliga priset innan marknaden anpassar sig för att kompensera och ineffektiviteten löser sig själv.

Minimal ansträngning

För att hitta och dra nytta av krypto-arbitragemöjligheter måste du kunna spåra hundratals mynt på flera börser samtidigt och ha reaktionstider på två sekunder. Det är därför investerare använder crypto arbitrage algoritmisk handelsprogramvara för att göra sin handel för dem.

För att få en bättre uppfattning om hur det fungerar ska vi använda ArbiSmart, en populär EU-licensierad, automatiserad, crypto arbitrage-plattform, som ett exempel.

Arbismart

ArbiSmart är ansluten till 35 olika börser som den skannar 24 timmar om dygnet för att identifiera krypto arbitrage möjligheter på flera mynt. Det kan reagera direkt på marknaden och genomföra en enorm volym av affärer samtidigt. Allt du behöver göra är att registrera, sätta in pengar i antingen fiat eller crypto och företagets AI-baserade algoritm gör resten och tjänar du vinster på upp till 45% per år, medan du fortsätter med din dag.

Förutsägbara vinster

En av de främsta kännetecknen på kryptovalutamarknaderna är dess exceptionellt höga volatilitet, vilket innebär att investeringar i digital valuta kan vara mycket oförutsägbara, med dramatiska höjder och nedgångar. Däremot erbjuder kryptoarbitrage jämna, jämna avkastningar.

På ArbiSmart kan du till exempel gå till företagets Kontosida, och se i förväg exakt hur mycket du garanterat tjänar per månad och per år, baserat på din investerings storlek. Denna tillförlitlighet gör att du kan planera ekonomiskt, med mycket större noggrannhet än vad som skulle vara möjligt med nästan alla andra former av investeringar.

Crypto arbitrage erbjuder också en fantastisk säkringsmöjlighet, eftersom vad som än händer med Bitcoin och resten av kryptomarknaden, oavsett om det skjuter eller kraschar, kan du alltid tjäna en konsekvent vinst av tillfälliga prisineffektiviteter över börser.

Hög avkastning.

Att spara det bästa till sist, crypto arbitrage erbjuder enorm avkastning, med ArbiSmart som erbjuder årliga vinster som börjar på 10,8% och når så högt som 45%, beroende på insatt belopp.

Till exempel kommer en investering på 10 BTC, som för närvarande motsvarar cirka 600 000 USD, mer än tredubblats på bara tre och ett halvt år, vilket överstiger 1 886 000 USD. Faktum är att denna beräkning är extremt konservativ av några anledningar. För det första, förutom dina vinster från crypto arbitrage, kommer du att göra sammansatt ränta på dessa intäkter. Du kommer också att tjäna kapitalvinster på det stigande värdet av RBIS, plattformens ursprungliga token, som redan har ökat med 350% under de två åren sedan det introducerades.

När du registrerar dig hos ArbiSmart byts dina medel automatiskt in i RBIS för användning vid krypto-arbitragehandel, även om de kan tas ut i EURO eller BTC när som helst. De som gick med i ArbiSmart i början av 2019 har nu mer än tredubblat sina vinster från det växande värdet av symbolen och myntet är på väg att stiga mycket högre 2021. För det första har företaget ett antal nya produkter och tjänster för lansering i andra halvan av 2021, inklusive en räntebärande plånbok, som lägger till nya verktyg för token. För det andra är RBIS i färd med att börsnoteras, så de kommande månaderna kommer token att handlas på börserna, vilket sannolikt kommer att driva priset högre. Slutligen växer företagets crypto arbitrage-plattform med en stadig takt på 150% per år, vilket leder till större efterfrågan på token, som har ett begränsat utbud.

Vad sägs om riskerna med att komma in i Crypto Space?

Hur låg risk du än har med din investeringsstrategi, varje gång du går in i kryptorena utsätter du dig för en viss grad av fara. Tyvärr, eftersom lagstiftningen inte har fått den snabba utvecklingen med denna framväxande tillgångsklass, är kryptovärlden massivt underreglerad. Som ett resultat är det upp till dig att vidta extra försiktighetsåtgärder innan du överlåter ditt hårt intjänade kapital i händerna på någon crypto arbitrage-plattform.

Arbismart

Viktigast av allt bör du bara investera med ett helt licensierat företag, eftersom regelefterlevnad garanterar en hög nivå av säkerhet och transparens. Till exempel ArbiSmart, som en FIU-licensierad plattform, är skyldig att följa strikta procedurer för bekämpning av penningtvätt och klient-ID, separera klient- och företagsfonder, implementera säkerhetsprotokoll av hög kvalitet, ha tillräckligt med operativt kapital för att täcka alla kundkonton och genomgå regelbundna externa revisioner.

Du måste också undersöka ryktet för din valda plattform och se vad kryptosamhället har att säga i branschpress och över sociala kanaler. En snabb online-sökning på ArbiSmart visar till exempel att företaget har positiv feedback över sociala medier, med ett utmärkt betyg på webbplatser för konsumentrecensioner som Trustpilot, med avseende på stödstandard, snabba uttag och tillförlitlighet för dess vinstgarantier.

En automatiserad krypto-arbitrage-plattform erbjuder en fantastisk investeringsmöjlighet, så att du kan sätta ditt kapital i arbete med låg risk för oöverträffade passiva vinster utan att behöva lyfta fingret. Genom att ställa noll krav på din tid kan du dra nytta av de snabba digitala valutamarknaderna utan att utsätta dig för farorna med kryptomarknadsvolatilitet.

Intresserad av att tredubbla din Bitcoin med crypto arbitrage? Börja nu!Source link