Derivathandel med en exklusiv bonus

Av | maj 17, 2021


Ansvarsfriskrivning: Följande artikel är en del av Cryptonews Deals Series och skrevs som en reklamartikel i samarbete med sponsorn för detta erbjudande. Om ditt företag har en exklusiv kampanj som du vill dela med våra läsare, uppmanar vi dig att kontakta oss. Låt oss bygga tillsammans.

Margex: Derivathandel med en exklusiv bonus 101

Handel med kryptovaluta är fylld med risker, men också med belöningar. De konstanta prissvingningarna kan göra även spothandel till en spännande upplevelse. Men erfarna handlare med mycket know-how under sin bälte letar ofta efter något med en ännu högre risknivå att belöna, det är där derivathandel med hög hävstångseffekt kommer till spel.

Vad är Margex?

Margex är en börs för kryptovalutaderivat, vilket innebär att den inte erbjuder tillgångarna själva. De erbjuder upp till 100x hävstångseffekt, vilket kan multiplicera dina vinster så mycket — eller dina förluster, så det här är ett mycket användbart verktyg som du också måste hantera mycket noggrant. Margex är ett utbyte riktat till yrkesverksamma som tar sin integritet mycket seriöst, så det finns inga obligatoriska KYC-kontroller. allt du behöver göra innan du börjar handla är att registrera dig med en giltig e-postadress och sätta in dina pengar.

Margex bevisar att du kan ha både säkerhet och integritet: även utan KYC-kontroller tar de säkerheten mycket seriöst. Absolut alla deras medel förvaras offline, i kalla plånböcker; när användare handlar med derivat behöver medlen inte vara tillgängliga. I själva verket innebär detta att uttag endast kan behandlas en gång var 24: e timme, allt tillsammans som en extra säkerhetsåtgärd.

Även om marginalhandel är i sig mycket extremt riskabel utsätter Margex inte sina handlare för extra risk. Det finns bara sex handelspar på plattformen, eftersom de är noga med att se till att de bara noterar tillgångar med hög likviditet och inte utsätts för prismanipulationer. Med andra ord, hur bra du kommer att göra beror på hur väl du känner till marknaden själv, och inte på några valers handelsfisk.

Dessutom har börsen nästan fullständig global täckning, med mycket få undantag (i vår recension kan du kontrollera om ditt land stöds). Avgifterna är också relativt låga, med en lättförståelig tabell tillgänglig på webbplatsen. Om du är en veteranhandlare som letar efter en plats att ta ditt risktagande till en ny nivå är Margex ditt bästa val.

Hur får jag en bonus på 150 USD på Margex

Margex: Derivathandel med en exklusiv bonus 102

Så du är redo att ge Margex ett skott, men du skulle uppskatta ett extra incitament att göra det. Eller kanske hade du redan bestämt dig, även utan bonusen, men inte skulle vägra mer pengar att handla med. Oroa dig inte – stegen är extremt enkla. Det här är vad du behöver göra:

  • Klicka på bannern. Inget enklare!
  • Skapa ett konto på Margex. Så snart du gör det får du en bonus på 50 USD som krediteras ditt konto.
  • Sätt in minst 0,004 BTC. Medan du kan sätta in mer behöver du detta minimum för nästa steg.
  • Öppna supportchatten och skicka koden “CRYPTONEWS”. Utan citattecken, naturligtvis – klicka bara på livechattbubblan på skärmen och skriv in ordet.
  • Inom 24 timmar får du ytterligare 100 USD i bonus. Du kan behöva vara lite tålmodig, eftersom processen inte är lika momentan som den första delen av bonusen. Ändå är det så enkelt som det blir, eller hur?

Du kan klicka här för att starta. Med 150 USD förutom 0,004 BTC finns det inget som hindrar dig från att doppa tårna i derivathandeln på en av de säkraste börserna där ute. Lycka till och aldrig investera mer än du tål att förlora!Source link