Den privata försäljningen av Solanax

Av | juni 16, 2021


Ansvarsfriskrivning: Texten nedan är ett pressmeddelande som inte skrevs av Cryptonews.com.

Solanax

Det Solana-baserade DeFi-protokollet, Solanax, är värd för sin privata försäljning som slutar den 25 juni. I ett försök att bredda projektets räckvidd och tillväxt kommer Solanax att gå vidare med ett första börsbjudande som påbörjas den 28 juni.

Vi har sett en ny boom av automatiserade marknadsförare och decentraliserade utbyten i kryptorummet, men i stället för att mätta marknaden tillför dessa projekt värde och användning på marknaden. Vad som började med Ethereum-baserade tokens har nu gått vidare till andra blockchains som Cardano och Solana. Den enda anledningen är att förbättra hastigheterna och transaktionskostnaderna samtidigt som användarna får utrymme att öppet byta samtidigt som de ger likviditet på marknaden. Ethereum använder Proof-of-Work som konsensusalgoritmen som har begränsningar när det gäller skalbarhet. Solana använder å andra sidan Proof-of-History: en algoritm utformad speciellt för att hantera frågan om transaktionshastigheter utan att kompromissa med decentralisering.

Solanax ökar värdet till den här sektorn genom att erbjuda sitt toppmoderna DeFi-protokoll som inte bara tillåter enkla byten utan också integrerar “Limit Order” -anläggningen där användare kan köpa eller sälja en tillgång till deras föredragna pris som också förhindrar glidning och transaktionsavgifter.

Den ursprungliga token för Solanax är $ SOLD som, som nämnts ovan, är fokus för den privata försäljningen och IEO. Solanax erbjuder 10 miljoner $ SÅLDE tokens till ett baspris på 0,1 USD i denna privata försäljning som kan visa sig vara en bra startpunkt för investerare. Bortsett från det skulle de tidiga investerarna få 40% av det utbud som tilldelats dem som de kan satsa på för att få byteshandelsavgifter som belöningar. På grund av detta graviderade ett stort antal investerare naturligt mot den privata försäljningen och förväntas flyta till den efterföljande IEO där Solanax vill sälja ytterligare 10 miljoner tokens med ett mål på minst 2 miljoner USD från erbjudandet.

I ett försök att engagera samhället genomför Solanax också en airdrop som slutar den 15 juni. Vinnarna av denna airdrop kommer att tillkännages den 16 juni, där en pool på två tusen deltagare delar ett totalt belopp på 50 000 USD. Denna airdrop kräver att deltagarna utför enkla uppgifter som hjälper marknadsföring av plattformen och engagerar ett större samhälle.

Allt som allt har Solanax en stor konkurrensfördel jämfört med alla befintliga decentraliserade börser på grund av den stora skillnaden i avgifter och transaktionshastigheter. Deras försök att skapa en enorm global gemenskap är också lovvärt. Allt detta tillsammans med den solida färdplanen ger oss en tydlig bild av hur tidiga investerare säkert kommer att få anständiga incitament och avkastning på lång sikt.

För frågor om privat försäljning, vänligen maila: [email protected]Source link