Den första Token Burn på BTC-Alpha som en ny start

Av | april 21, 2021


Ansvarsfriskrivning: Texten nedan är ett pressmeddelande som inte skrevs av Cryptonews.com.

Cryptonews

Nyligen uppträdde ett europeiskt börs BTC-Alpha den första token bränns i deras historia. Enligt deras WP brändes deras inhemska ALP-mynt baserat på hur mycket de handlades och mottogs som betalningar för de tjänster och produkter som tillhandahålls av börsen. Detta resulterade i en framgångsrik förbränning av 1 000 000 ALP-mynt.

VD för BTC-Alpha, Vitalii Bodnar, gjorde en meddelande med löfte om flera uppdateringar som BTC-Alpha förbereder för sina användare. Han kallade denna symbol för att bränna ett nytt steg mot den fullständiga omläggningen av ALP-ekonomin.

ALP-myntet handlades runt 0,26 USD när tokenbränningen ägde rum men på ett tag höjde det sig till 1,34 USD, vilket kontrollerades vid tidpunkten för pressmeddelandet. CoinGecko visar den totala tillväxten av token sedan april, 16 gör imponerande 417,7%.

I hans inlägg på hans LinkedIn sida om denna historiska händelse, tackar Vitalii Bodnar alla användare av börsen som stödde ALP-token och ägnas åt BTC-Alpha. “Under alla de fem åren vi har funnits på kryptomarknaden arbetade vi alltid hårt med att tillhandahålla den bästa servicen av högsta kvalitet och gjorde aldrig våra användare besvikna. Denna tokenbränning är ett viktigt steg framåt till ett nytt steg i vår utveckling”.Source link