Den bästa NFT- och DeFi-projektet Token Sale, TimeCoin (TMCN)

Av | april 26, 2021


Ansvarsfriskrivning: Texten nedan är ett pressmeddelande som inte skrevs av Cryptonews.com.

timecoin

Det bästa tillfället att investera i TimeCoin (TMCN) för att realisera både kapital- och inkomstvinster.

De Speciell tokenförsäljning av TimeCoin (TMCN) lanserades den 15 februari 2021 med 93% rabatt på tokens nuvarande marknadsvärde.

Token lanserades den 11 november 2020 BitForex som en IEO, till ett initialpris på 0,7 USD. Efter lanseringen steg priset till 11 USD och det har fortsatt att stiga. TMCN: s pris nådde rekordhöga 8500 USD den 18 februari 2021 och det priset var mer än 12142 gånger det ursprungliga priset. TimeCoin är också listat på BitMart den 24 mars 2021, BiKi den 14 april 2021 och kommer att noteras på andra börser nära framtiden.

Projektet, den TimeCoinProtocol, finansierades initialt av ett fåtal investerare som investerade cirka 4 miljoner USD, och endast ett mycket begränsat antal tokens släpptes på marknaden.

Nu med Special Token Sale kommer tokens att säljas på OTC-marknaden. Projektet köpte tillbaka de flesta av de tokens som var tillgängliga på marknaden för att inte öka försäljningstrycket.

Poletterna kommer också att göras tillgängliga för handel på andra kryptobörser i framtiden.

Hittills har ingen offentlig eller privat försäljning av TimeCoin genomförts, utan små mängder tokens har sålts under IEO.

Special Token Sale tjänar specifikt för att samla in pengar för utveckling och förbättring av projektet, och särskilt för eSportStars dApp, som släpptes i oktober 2020 och förväntas växa snabbare än förväntat. Projektet kräver vidareutveckling samt implementering av DeFi- och NFT-funktioner i TimeCoinProtocol och andra dApps och nya fonder för att stödja utveckling och marknadsföringskostnader. Vi startade ett VTuber-företag och en av våra VTubers, Shirahari Uni, startade aktiviteter. Vi planerar att skapa en NFT-marknadsplats där våra VTubers och andra skapare i världen kan handla NFT-artiklar.

Vi kan erbjuda ett innovativt DeFi-system som kallas Creator Sponsor Staking (CSS) tillsammans med vår NFT-marknadsplats. Fans kan öka sitt TimeCoin-innehav med 12% efter 6 månaders satsning och 24% efter 12 månaders satsning. Den ökade delen kommer att delas 50/50 mellan fansen och skaparna. I utbyte mot sponsring kommer skaparna att tillhandahålla medlemskap med exklusiva tjänster, NFT digitala artiklar, tjänster och rabattkuponger.

timecoin
timecoin

Av den anledningen har beslutet tagits att lansera två speciella tokenförsäljningar utanför marknaden för att möjliggöra implementering av DeFi- och NFT-funktioner i våra dApps och NFT-marknadsplatser, så att fans kan stödja skapare som eSport-spelare, streamers, VTubers osv. Detta gör det möjligt för både skapare och fans att få ytterligare tokens, liksom in-game-objekt, konst och anime-karaktärer som handlas med NFT. Investerare i TMCN kan tjäna ytterligare intäkter genom att stödja skapare också.

Av totalt 100000000 befintliga TMCN-tokens kommer 10.000.000 tokens att säljas under de två speciella token-försäljningarna.

Den första lanserades den 15 februari och pågår till och med den 30 april 2021. 5.000.000 TMCN-tokens kommer att säljas till ett pris av 0,00004 BTC, vilket är mer än 90% rabatt på det aktuella marknadsvärdet.

Den andra kommer att lanseras den 1 maj 2021 och pågå till den 31 maj 2021. Den täcker ytterligare 5 000 000 TMCN till ett pris av 0,00009 BTC, vilket är mer än 80% rabatt på det aktuella marknadsvärdet.

Det totala belopp som förväntas höjas är cirka 20 miljoner USD.

Det kommer att vara möjligt att köpa i BTC, USDT eller ETH via TimeCoinProtocol.com/sale sida, där det också är möjligt att läsa tabellen över token release-perioder.

För att köpa TMCN rekommenderas en investerare starkt att förbereda en privat plånbok som MetaMask. (En investerare rekommenderas INTE att köpa TMCN med ett kryptoutbyteskonto.)Source link