DeFiDrops DROPS Token blir listad på Pancakeswap

Av | april 15, 2021


Texten nedan är en annonsartikel som inte skrevs av Cryptonews.com-journalister.

SLÄPPA

DeFiDrop, ett nytt projekt som erbjuder en specialiserad startplatta och inkubator för DeFi, fick nyligen sin ursprungliga kryptovaluta, DROPS token, listad på PancakeSwap decentraliserat utbyte.

Projektet meddelat listan via sitt Twitter-konto för två dagar sedan, 11 april, och uppmanade användarna att göra anspråk på sin första token-upplåsning (15%) som en del av tillkännagivandet. Pancakeswap själv är en populär DEX vars inhemska kryptovaluta, CAKE, är det 40: e största myntet efter marknadsvärde i skrivande stund.

Under tiden, på sin Telegramkanal, DeFiDrop tillkännagav också ett antal nya utvecklingar under den kommande veckan, inklusive avslöjandet av en rådgivare och partnerskap, DROPS-insättning och SCORE, följt av nivåinformation för sin första IDO.

Vad är DeFiDrop?

Såsom nämnts, DeFiDrop är ett nytt projekt som erbjuder en DeFi-specifik startplatta. Startplattan för DeFi är en nödvändig uppfinning av ett antal skäl. Först och främst är DeFi högre än någonsin, och trots att det ansågs vara en “trend” 2020 är DeFi nu mycket mer än så.

Det har vuxit till att bli en legitim sektor inom kryptoindustrin och en av de viktigaste riktningarna som industrin utvecklas i. I skrivande stund (13 april) har DeFi-sektorn en totalt värde låst på 53,45 miljarder USD, vilket är dess helt nya rekordhöga nivå. Utöver det fortsätter sektorn att locka mer pengar, fler handlare / investerare och fler utvecklare som ständigt kommer med nya projekt.

Det är dessa utvecklare som söker en DeFi-startplatta, som kan hjälpa dem att fokusera på utveckling snarare än på marknadsföring, eller skapa en gemenskap som skulle investera när deras projekt är redo att lanseras. Naturligtvis finns det många andra startplattor där ute, men det är generiska startplattor som erbjuder samma tjänster för hela kryptoindustrin.

DeFi kan falla under kategorin altcoins, men de är en annan typ, och som sådan kräver de en specifik startplatta. DeFiDrop fokuserar också på projekt vars utvecklare vill vara anonyma. Under alla andra omständigheter skulle detta vara något som skulle väcka misstro i projektet, eftersom kryptovärlden i bästa fall anser anonyma utvecklare vara opålitliga och skuggiga. Men det finns många anledningar till varför utvecklare inte vill känna till sina identiteter.

DeFiDrop hjälper dem att starta ett projekt framgångsrikt utan att behöva avslöja sig genom att göra sina egna kontroller och se till att bara starta legitima projekt. Så genom att lita på plattformen behöver investerare inte veta vem som är utvecklare för att ha förtroende för projektet.

Bortsett från startplattan erbjuder plattformen också en inkubator för DeFi-projekt, som gör att de snabbt kan stå på sina egna ben och ta fart med mer framgång än vad de skulle ha om de skulle lämna sin egen väg i världen.

Vad behöver du veta om DeFiDrop?

Innan vi fortsätter finns det några saker att notera om projektet. Till exempel har projektet granskats helt av HashEx, som bekräftade att DeFiDrop i sig är ett legitimt, rent projekt som inte har några misstänkta affärer på sidan eller andra röda flaggor som kan vara besvärliga för användarna. Det ansvarar inte för vårdnaden över användarnas medel – det används istället CryptEx Locker i det syftet.

Som nämnts lanserades den på PancakeSwap, där den kan erhållas i utbyte mot en mängd olika tokens, inklusive BNB – det tredje största myntet, som det har en speciell koppling till, som vi snart kommer att förklara.

Men innan det bör vi också notera att DeFiDrop har samarbetat med ett antal DeFi-kraftverk, inklusive DeFiBoost, UniMex, HashEx, CryptEx Locker, och andra, som projektet syftar till att avslöja snart, som nämnts.

Därefter kommer projektet också med en mängd fantastiska funktioner som DeFi-fans kommer att uppskatta mycket, inklusive:

 • DROPS insats- och LP-insatsprogram
 • Token återköp / Token brännskador – periodiska återköp och brännskador med IDO / inkubatoravgifter
 • DROPS innehavare och stakers nivåmodell för privata och offentliga försäljningstilldelningar
 • DROPS stakers styrning för IDO: er
 • Tvärkedjiga IDO: er och avgifter
 • Tvärlistor över kedjor / Atomic swap

Projektet höll också nyligen en privat försäljning för sin DROPS-token, som avslutades på rekordtid. Hela försäljningen var över på mindre än två minuter, och projektet sålde 7,5 miljoner DROPS-tokens i utbyte mot 750 000 USD i BNB. Den offentliga förförsäljningen var också mycket framgångsrik. Den här erbjöd 20 000 000 DROPS-tokens till användare som lyckades köpa varenda av dem på mindre än en dag.

Hur fungerar DeFiDrop?

DeFiDrop, som namnet antyder, är ett decentraliserat projekt som bygger på smarta kontrakt för att säkerställa säkerheten och tillförlitligheten med att investera i kommande DeFi-protokoll. Genom att använda smarta kontrakt kan användarna vara säkra på att det inte finns några felpunkter som kan hänföras till mänskliga fel. Med andra ord är projektet helt pålitligt och automatiserat, vilket ytterligare förbättrar dess säkerhet.

Detta innebär att både projekt och användare kan delta i IDO-processen sömlöst, till ömsesidig framgång och fördel för alla ekosystemets deltagare.

Naturligtvis har projektet också en lista med rekommendationer och krav för alla projekt som planerar att ansöka om lansering på sin plattform. Dessa inkluderar:

 • Otrolig och oföränderlig kod
 • Ingen prägling av något slag
 • Minsta baslikviditet på DEX
 • Minsta baslagslåset / Vesting
 • Bevis på koncept eller MVP pre-IDO
 • Nätverk, vilket är viktigt i krypto själv, men avgörande för DeFi
 • Valfritt KYC endast av DeFiDrop
 • Kodgranskningar

Hittills har projektet fungerat perfekt, och det var bara en enda mindre fråga efter den offentliga försäljningen, vilket var en mindre tidsförskjutning på grund av att den offentliga försäljningen slutade tidigt. Projektet lovade att göra ett återköp på 500 BNB vid upplåsning av token för att kompensera för det, och det uppfyllde det löftet, vilket ytterligare bevisade dess legitimitet och respekt för sitt samhälle.

Sammanfattning

DeFiDrop är ett nytt projekt som syftar till att erbjuda en DeFi-specifik startplatta och en inkubator för DeFi-projekt, vilket ger en ny, enklare upplevelse för både projektutvecklare och användare. Det är helt automatiserat och fungerar genom användning av smarta kontrakt, vilket ökar säkerheten och minimerar risken för ett fel. Hittills har det samarbetat med några mycket framgångsrika projekt och ansedda företag, med vilka det samarbetar för revisioner, token vårdnad och mer. Dessutom har dess token nyligen listats på Pancakeswap, vilket betyder att det redan är tillgängligt för användare som är intresserade av att delta i insatser, styrning och andra fördelar med att gå med i projektet.

Kort sagt är det ett nytt företag som tillhandahåller DeFi-specifika tjänster, och när sektorn utvecklas så snabbt som det är, kommer dessa och andra tjänster som är särskilt skräddarsydda för DeFi-projekt sannolikt att vara i hög efterfrågan. Och eftersom DeFiDrop för närvarande är den enda leverantören kommer företaget sannolikt att vara mycket upptagen under veckor, månader och till och med år framöver.

Source link