DeFiDrop erbjuder ett skyddsnät mot faror i ett alternativt finansiellt system

Av | juli 9, 2021


Texten nedan är en annonsartikel som inte skrevs av Cryptonews.com-journalister.

DefiDrop

Poängen i Bitcoin har alltid varit att störa det internationella finansiella systemet. Satoshi Nakamoto (Bitcoins far) var mycket tydlig om sina ambitioner. Hans nya digitala valuta ska på lång sikt avskaffa banker och fiatvalutor. Men tyvärr är vi inte där än.

I början märkte det finansiella systemet inte ens Bitcoin. Senare skrattade de åt det. Nu fördömer de det. Är det för att de fruktar den potential de ser i det att sätta dem ur drift? Förmodligen inte ännu, men kryptovalutahandeln oroar dem.

Bank of International Settlements (BIS) hade något att säga om kryptovalutor i allmänhet och Bitcoin i synnerhet. Men tyvärr var det inte särskilt smickrande.

Låt oss börja från början, dock. Varje land (eller sammanslutning av länder som Europeiska unionen) har en centralbank som utfärdar landets lagliga betalningsmedel. I USA är det till exempel Fed. Detta organ utfärdar den lokala valutan och ansvarar också för penningpolitiken.

Dessa centralbanker i världen samlades för att skapa Bank of International Settlements. Du kan tänka på det som världens metacentralbank – banken som kan vara centralbanken för världens centralbanker. Denna organisation är 91 år gammal, och även om den är långt ifrån gatuekonomi är den fortfarande en inflytelserik myndighet när det gäller pengar.

BIS hade något bra att säga om blockchain-teknik. För det första uppmuntrade det världens centralbanker att skapa sina egna digitala valutor för att hjälpa allmänheten att behålla sitt förtroende för det monetära systemet. Då insåg det att världen inte är densamma och att alternativa valutor blir attraktiva för folket.

BIS förklarade att kryptovalutor inte alls är pengar. Istället stod det att de är spekulativa tillgångar som kan ta bort viss friktion i finansieringen av kriminell verksamhet som penningtvätt, ransomware-attacker och andra brott.

Den nya rapporten sa att den har några lösningar på Bitcoin men att för mycket energi går till spillo för att hålla blockchain igång.

Den internationella organisationen avkallade också stallmynt. Stablecoins är kryptovalutor som ska vara mer tillförlitliga eftersom fiatvalutor av någon typ stöder dem. Men i BIS synvinkel är dessa nya kryptovalutor bara lika lämpliga som den styrning som stöder dem, vilket antyder att det inte är så bra en sak.

Ett tredje problem är det eventuella framtida engagemanget för stora dataföretag i den finansiella verksamheten genom kryptovalutor (Facebook som ger Libra är det främsta exemplet i allas sinne). BIS sa att när dessa företag går vidare med att erbjuda finansiella tjänster kan de uppgifter de redan har om sina användare ge dem för mycket.

Panoramaet är ganska dyster i BIS-vyn. Den föreslagna lösningen är att varje centralbank ska utfärda en digital valuta som ska användas tillsammans med sina egna fiatpengar.

Men Bitcoin är inte det enda hotet mot planetens centralbanker. Under det senaste året har en ny typ av affärer exploderat som härrör från blockchain-teknik. Det är känt som Decentralized Finance (DeFi).

Denna sektor av cryptoverse är inte ny alls, men den var utanför allas radar eftersom den bara flyttade små summor pengar. Inte längre. Eftersom DeFi visar världen andra sätt att dra nytta av krypto förutom parhandel, de nya kassaflödena och nya användare också, och det växer exponentiellt. BIS vet det också, och det gillar det inte.

Ange DeFiDrop

DeFi-branschen vet dock redan vad BIS just upptäcker och har lösningar för dessa problem. DeFiDrop är en.

DeFiDrop är en specialiserad startplatta och inkubator för nya DeFi-projekt. När DeFi exploderar dyker nya projekt upp hela tiden, men det finns ingen plattform som är specifikt skräddarsydd för DeFi, särskilt för anonyma team. DeFiDrop effektiviserar processen för lag som vill slå DeFi-industrin hårt och förse dem med säkerhet.

DeFiDrop ger nya DeFi-team möjlighet att implementera DROPS (det är namnet på verktygskryptovalutan som utfärdas av plattformen) staking / LP staking-program, token återköp eller brännskador, brännskador med IDO, DROPS stakers styrning för IDO, ID-kedjor och kedjor , och tvärkedjiga tokenlistor och atombyten.

Så hur är DeFiDrop relaterat till BIS invändningar mot DeFi och kryptovalutor? Det hjälper investerare att ta med sina pengar säkert till DeFi-projekt som skapats av anonyma team.

Plattformen granskar varje projekt som den är värd för och gör det enkelt för projekt och investerare att gå med i IDO-processen. Så den här lösningen, även baserad på blockchain och kryptovalutateknik, tar upp de flesta invändningarna i BIS: s rapport, vilket gör saker säkra för alla inblandade parter.

De senaste projekten på DeFiDrop.org är Simlancer, PancakeLock och ApeTools. Trion tillkännagavs under de senaste månaderna, vilket visar att plattformen redan lockar nya projekt.

Varje ny lansering hjälper DROPS innehavare med deras tillgångs värde. Den goda nyheten för dem är att det förväntas åtminstone ett par IDO under de kommande 30 dagarna, så håll ögonen öppna!Source link