DeFi Game CryptoTycoon slutförde granskning och lanserade officiell webbplats

Av | april 27, 2021


Ansvarsfriskrivning: Texten nedan är ett pressmeddelande som inte skrevs av Cryptonews.com.

Den 25 april CryptoTycoon som baserat på DeFi-lättspelet på Binance Smart Chain har öppnat för allmänheten sin officiella webbplats. Samtidigt meddelade säkerhetsrevisionsföretaget Chainsguard också att det har slutfört smart kontraktsgranskning av CryptoTycoon-styrningstoken CTT inte så länge sedan, vilket innebär att tidtabellen för CTT börjar cirkulera närmar sig och närmar sig.

cryptotycoon

CryptoTycoon är en plattform som spelar DeFi-produkten. Inledningsvis kommer CryptoTycoon att starta från designen av DeFi-produkten och sedan gradvis införliva den i Monopol-spelet för att presentera sina spelare.

Spelare kan spendera BNB, BUSD och andra BSC-tokens i spelet för att få chansen att kasta tärningarna för att delta i spelet och bygga olika typer av hus på nätet för att delta i spelbrytning efter att CryptoTycoon lanseras i framtiden.

Under tiden har CryptoTycoon också utdelningsmodell och brännmekanism. Till exempel, om spelaren har byggt ett hus eller en butik och inte kan betala skatt med BUSD eller BNB i tid, kommer det att tas bort. Alla skatter som betalas av spelare kommer att inkluderas i skattepoolen (utdelningspool) som den används för att dela ut BUSD- och BNB-belöningar till alla CTT-innehavare.

Det totala utbudet av CTT är 1 miljon, överföringar på kedjan kommer att bränna 5% av transaktionsbeloppet. För varje 10-procentig ökning av CTT-cirkulationsskalan minskar gruvproduktionen med 50%. De medlemmar av CryptoTycoon som designade dessa mekanismer kommer alla från Tencent, Activision Blizzard och andra välkända företag inom spelbranschen.

cryptotycoon

Source link