DeFi Darling YFI är dyrare än Bitcoin ännu en gång

Av | maj 11, 2021


DeFi Darling YFI är dyrare än Bitcoin ännu en gång 101
Källa: Adobe / Vladimir Kazakov

Lust efter finansStyrningstecken YFI har återigen överträffat bitcoin (BTC) som den dyraste kryptoasset som finns att köpa.

Vid 10:18 UTC handlas YFI till 68 454 USD. Det ökade med 22% på en dag, liksom med 28% på en vecka och nästan 53% under de senaste 30 dagarna.

Det nådde faktiskt sin nya rekordhöga nivå just idag, på nästan 68 470 USD (per Coingecko).

Samtidigt handlas bitcoin till 55 886 dollar. Det registrerade inte nästan samma procentsatser som YFI, efter att ha sjunkit 3,5% på en dag och 2% på en vecka. Under den senaste månaden sjönk den med 7%. BTC: s rekordhöga nivå på 64 804 USD som nåddes den 14 april är lägre än YFI: s nuvarande pris.

YFI-pristabell:

DeFi Darling YFI är dyrare än Bitcoin ännu en gång 102
Källa: coingecko.com

Med detta sagt leder bitcoin i handelsvolymen 24 timmar och registrerar 80,2 miljarder USD, jämfört med YFIs 1,8 miljarder USD. Ändå är detta nummer ett betydande steg för YFI efter att ha noterat nästan 343 miljoner USD den 10 maj.

Situationen är liknande med börsvärde, med bitcoins överskridande 1 miljon USD och YFI är 2,43 miljarder dollar, vilket placerar den förstnämnda på 1: a och den senare på 64: e plats enligt detta mått.

Vad YFI-samhället arbetade med i början av året löste problemet med reserver för kärnbidragare, för att möjliggöra ytterligare tillväxt. De godkände ett förslag, kallat “återköp och bygg”, i mitten av januari, som gör det möjligt för YFI att satsa belöningar för att återköpa YFI på den öppna marknaden och sedan använda YFI för bidragsbelöningar och andra Yearn-initiativ.

Detta följdes av “Funding Yearn’s Future” -förslaget, enligt vilket 6666 nya YFI-tokens präglades för att skapa protokollkassan.

Under tiden sa, som rapporterat, Yearns Q1-rapport nyligen att medan yVault-intäkterna var den främsta drivkraften för Q1-justerad EBITDA (Resultat före räntor, skatter, avskrivningar och avskrivningar), började Yearn avkastningsodling med statens tillgångar i slutet av februari, genererar betydande mängder intäkter […] tjänar cirka 500 000 USD per månad. “Detta förväntas ge” ett ökande belopp “framöver.

Dessutom betraktas version 2 yVaults som lanserades i mars som drivande ”meningsfull tillväxt i framtiden.”

Dess totala intjänade i maj hittills rapporteras vara 1,85 miljoner USD.

I slutet av mars tillkännagav teamet också Coordinape, i sluten källa, som de sade tillåter att decentraliserade team och DAOs (decentraliserade autonoma organisationer) utan top-down management eller HR kan autonomt fördela och belöna bidragsgivare med medel – “decentraliserad lön för platt organisationer. “

Dessutom introducerade de Keep3r V2 Oracles, som de sa är “betydande förbättringar” när det gäller gaseffektivitet och underhållskostnad.

Per DeFi Pulse tar Yearn nionde plats med 4 miljarder USD TVL (totalt värde låst). Per årsvetenskap är det 4,259 miljarder USD.

Enligt nyhetsbrevet den 5 maj inkluderar den senaste utvecklingen lanseringen av flera nya yVaults samt lanseringen av yvBOOST – “backscratcher” -valvet som gör det möjligt för användare att sätta in CRV och i gengäld tjäna 3CRV-avgifter varje vecka från Böj DAO. YvBOOST-ETH-poolen har lanserats på decentraliserat utbyte SushiSwap för att skapa likviditet för yvBOOST och stimulera likviditetsleverantörer med högre avkastning i form av SUSHI-avkastningar, sa de.
___
Läs mer:
– Bank of Japan identifierar DeFi-fördelar och nackdelar, nämner Uniswap, avkastningsodling
– Titta på dessa två DeFi-trender detta kvartal, säger ConsenSys
– Hur Bitcoin och DeFi är helt olika fenomenSource link