DAI vid 1xBit. Nytt stabilt mynt – din nästa resa!

Av | juli 6, 2021


Texten nedan är en annonsartikel som inte skrevs av Cryptonews.com-journalister.

1xBit

Träffa DAI på 1xBit – Ett Ethereum-baserat stabilt mynt med värdet 1 USD, nyckeln i MakerDAO-utlåningssystemet.

MakerDAO utvecklar teknik och resurser för att låna, låna ut och spara pengar med Ethereum blockchain. Den används också för att generera själva DAI-valutan. Till exempel, varje gång ett lån tas upp från MakerDAO skapas en DAI-enhet. Då använder valutaanvändarna den valuta de lånade ut och betalar tillbaka den!

Vad gör DAI så speciellt?

Hemligheten med det unika med DAI-token ligger i dess prisvärde, som hålls så nära den amerikanska dollarn som realistiskt möjligt.

För närvarande är DAI-värdet 1 USD. Men om värdet på DAI överstiger för långt över detta värde, bränns MKR (Maker) -token så att priset på DAI kan justeras. Syftet med denna mekanism är att säkerställa att värdet på DAI och US-dollar är rättvist så att MRK-innehavare kan njuta av det ökade värdet av MKR.

Om du undrar vad syftet med det DAI-stabila myntet är, skulle du inte vara den första! Det stabila DAI-myntet kan ses som ett Ethereum-token som kan användas liknande Ether. Du kan till exempel använda den för att:

  • Gör köp.
  • Byt valutor.
  • Överför medel mellan Ethereum-plånböcker.

Det andra effektiva sättet att använda DAI är att multiplicera mynt genom kryptospel! Men för att göra det måste du hitta en perfekt kryptoplattform först.

1xBit välkomnar DAI

1xBit meddelar gärna att DAI har lagts till i listan över 30 kryptovalutor tillgängliga för insättning och uttag! Som en trevlig bonus erbjuder plattformen 50 gratissnurr för dem som vill göra sina insättningar i DAI. Registrera, gör en insättning på minst 150 DAI och njut av gratissnurr i Betsofts slot “Quest to the West”! Erbjudandet är tidsbegränsat och pågår till 20 juli.

Alla nykomlingar belönas med upp till 7 BTC-välkomstbonus för de fyra första insättningarna. Dessutom, 1xBit är också valutavänligt. Vi lägger alltid till nya kryptovalutor som du kan använda på 1xBitså att du kan njuta av Euro 2020 och vinna belöningar!

Gör dig redo att sätta din DAI-tokens till bra användning vid 1xBit!Source link