CryptoTycoon lanserar sin IDO från 20 till 25 maj

Av | maj 13, 2021


Texten nedan är en annonsartikel som inte skrevs av Cryptonews.com-journalister.

Den 15 maj, enligt officiella nyheter, DeFi-lätta spelplattformen CryptoTycoon baserat på Binance Smart Chain (BSC) kommer att lansera sin IDO, IFO, INO, IIO på JulSwap, Bondly, BurgerSwap, DODO, MantraDAO och Helmet från 20 till 25 maj.

cryptotycoon

Bland dessa plattformar kommer JulSwap och DODO att utföras i form av IDO, BurgerSwap kommer att utföras i form av IFO, Bondly kommer att byta CTT-optioner genom försäljning av NFT, Helmet kommer att utföras i form av IIO och MantraDAO kommer att genomföras via Zendit LaunchPad.

Enligt officiella uppgifter, 4% av CryptoTycoons totala utbud CTT kommer att släppas genom decentraliserade utbyten (IDO) och centraliserade utbyten (IEO), och resten av tidigt investerade CTT-tokens kommer att släppas till deltagare i den institutionella insamlingsrundan och gemenskapens insamlingsrunda, som kommer att upplåsas helt 2022 juni. Därför förväntas frisättningen från flera startplattor vara den viktigaste källan till CTT-cirkulation på marknaden under nästa tidsperiod.

Dessutom vill tjänstemannen också påminna användare om att på grund av de olika scheman och regler / policyer för varje plattform, kommer sätten att delta och köpa hårddisk för användare också vara olika. Den exakta lanseringstiden är planerad från 20 till 25 maj. Både CoinMarketcap och CryptoTycoon Medium har alla visat detaljerad deltagarinformation med liveuppdateringar.

Under tiden finns det liknande namngivna CTT-tillgångar på BSC, så den officiella rekommendationen är att alla handlar via JulSwap, BurgerSwap, DODO och PancakeSwap efter att CTT officiellt är i omlopp den 25, om användare stöter på falska / bluffprojekt.

Source link