Cryptocurrency Girls återvänder med en NFT-tema musikvideo

Av | juli 30, 2021


Cryptocurrency Girls återvänder med en musikvideo 101 med NFT-tema
Källa: En skärmdump av video, Youtube/ 仮 想 通貨 少女 Cryptocurrency Girls

Om du tänkte att kryptosektorn blir för seriös och behöver en touch av lättnad för att lätta stämningen har du tur. Den anarkistiska kvinnliga japanska J-popgruppen Cryptocurrency Girls har återvänt-med en typiskt galet låt, den här gången om icke-svampbara tokens (NFT).

Gruppen gjorde rubriker i Japan och på andra håll inför kryptovinteren 2018, iklädd symboler som representerar stora symboler som bitcoin (BTC), ethereum (ETH) och binance mynt (BNB) – och får betalt av sin talangbyrå ​​i kryptoassets , vägrar fiat yen-betalningar.

Sedan deras rubrikfångande debut i 2018 har det dock gått lite tyst för gruppen. Men den senaste comebacken försöker sätta allt detta till rättigheter – med japanska och engelska versioner av en låt med titeln “NFT The World.”

Låten och själva gruppen är hjärnbarnet till Cinderella Academy byrån, som (vänta på det …) kommer att släppa en uppsättning NFT-plattor med tema Cryptocurrency Girls nästa månad.

Enligt ett pressmeddelande från Cinderella berättar videon historien om gruppen som skickades tillbaka i tid till Japan under Edo-perioden (1608-1867), där de måste använda NFT och krypto för att rädda invånarna i en stad från fara. Eller något sådant.

NFT: erna i fråga innehåller åtta konstverk i Edo-period i Ukiyoe-stil, var och en med en annan medlem i gruppen. Du kan också köpa en NFT av den ursprungliga japanska musikvideon och en liknande token för den engelska versionen. Eller så kan du bara titta på den gratis på YouTube. Vad du än kittlar.

I sången tar tjejerna en tappert kniv för att förklara vad en NFT är och krönar:

“NFT betyder en enda digital data i världen/
Ingen kan kopiera och ingen och ändra /
Eftersom blockchain-teknik är baserad i den. ”

Ganska.

De noterar också musikaliskt det faktum att “artister får royalty när någon köper NFT.”

Flickorna varnar dock också för:

”Men du måste vara mycket försiktig när du vill köpa /
Det finns ingen garanti efter att ha fått data /
Även om det är falskt. ”

Deras råd? “Se till att kolla in sociala nätverk och officiella webbplatser!”

På gruppens officiella webbplats förklarade tjejerna (eller deras PR -chefer):

”Vi ville inte bara förmedla fördelarna med NFT men också nackdelarna [with the new song]. Dessutom vill vi främja och stödja det faktum att detta är en teknik som kan skapa en underbar framtid i nöjesvärlden. Vi är fortfarande på inlärningskurvan, men vi kommer att studera hårt varje dag och göra vårt bästa för att hjälpa dig. Tack!”

___
Läs mer:
– Ethereumavgifterna blir höga med Stoner -katter och släpper sedan snabbt
– Ethereum Documentary Crowdfunds mer än en tredjedel av sitt mål i timmar

– Världens längsta Manga att fokusera på Crypto i New Series
– Den nya verklighets-TV-serien följer Crypto-investerares förmögenheterSource link