CryptoBrawlers lägger till en ny snurr på NFT Token Craze

Av | maj 31, 2021


Texten nedan är en annonsartikel som inte skrevs av Cryptonews.com-journalister.

Cryptobrawl

Med en stark vintagedesign och innovativ spelmekanik, CryptoBrawlers lägger till en ny snurrning på den icke-fungibla token-vurm. Dessa NFT-kort är inte bara unika och vackert ritade, de kan också testas mot andra kort. Den coola delen om dessa NFT? Om du känner dig modig kan du välja att kasta ditt kort i en allt-eller-ingenting-kamp. Om du förlorar förlorar du kortet permanent till en annan spelare. Prata om höga insatser!

kryptobrawl

Själva korten är elegant utformade. Det är uppenbart att den valda artisten hade en speciell estetik som CryptoBrawlers-teamet ville uppnå. Stillbilderna har en dynamik och karaktär som gör dem unika och uppenbarligen ett ‘CryptoBrawler’ -kort. Jag menar kolla in det Takei Ichikawa – Sumotori-kortet, det Sumo-brottare som ser ut. Mannens hållning ser nästan ut som en spindel, vilket tillför en human främling en främmande kvalitet. Det är detaljerat som dessa designval som gör en värld av skillnad när man fördjupar sig i NFT-konst.

CryptoBrawl

Färgen på korten anger sällsynthet, vilket ofta påverkar deras styrka och hastighetsattribut. Den lila färgen i mitten är till exempel en episk sällsynthet och den ljusblå är en sällsynt sällsynthet. Vanliga kort har en vit bakgrund. Om du präglar din egen och får ett orangefärgat kort, gratulerar. Du har öppnat ett legendariskt kort. Endast ett legendariskt kort av varje slagsmål finns. Och totalt sett kommer antalet legendariska bara att vara på tiotalet när varje kort släpps. Denna typ av sällsynthetsfunktion är utmärkt för ett kortspel. Det gör att ett sällsynt kort öppnas extatiskt.

CryptoBrawl

Beskrivningarna är också komiska guld med en litterär sida. Uppenbarligen Rapty – Dyno klonades för att han var bit av en mygga som bevarade DNA i kryostas och antydde på science fiction-elementen i Jurassic Park. Du kan inte låta bli att skratta åt den kortikala implantatbeskrivningen där någon under kontroll sov på jobbet, som han fick avsked … i form av hans huvud. Med sådana vitsord är det uppenbart att varje enskild korts beskrivning skapades med omsorg. Det är svårt att inte bli charmad av dem.

Med hur underbart NFT: erna är utformade, skulle du undra varför någon skulle vilja sätta dem mot en annan. Det pågår strider hela tiden och ett leaderboard som visar vinster och förluster. Människorna på toppen är verkligen djärva spelare. Varje gång de slåss riskerar de att deras kort tas av någon annan. Så om du är nära toppen är du ganska orädd.

CryptoBrawlers kör också veckovisa tävlingar för flest segrar, slagsmål och förluster. Vinnare av dessa får en slumpmässig gratis bråkman NFT. Så om du känner dig djärv är belöningarna höga om du lyckas vinna segern.

CryptoBrawl

Din CryptoBrawler kommer aldrig att ställas mot en annan slagsmålare med statistik som är mycket lägre eller mycket högre än din. Detta gör striden mycket spicier. Man vet aldrig vilken som kommer att vinna eftersom, trots att statistiken är lik, har striderna en tärningsteknik som gör det så att vem som helst kan vinna matchupen. Det finns dock dolda taktiker som du kan använda enligt CryptoBrawlers-teamet, vilka spelare kan ta reda på själva.

CryptoBrawl

Striderna baseras på ett D20-tärningssystem. I striden ovan rullade Rapty bra och lyckades vinna kampen, med Irina förlorade. Varje strid är bevisbar och händer på blockchain, vilket gör var och en av dina segrar permanent odödliggjort i kedjan.

Om du vill komma in i åtgärden, agera förr än senare. De första som präglades och som redan har sålts ut kostar 0,05 ETH. De som präglas just nu kostar 0,1 ETH. De nästa som kommer att präglas är 0,15 ETH och så vidare. Så om du vill ta tag i de tidiga utgåvorna innan de blir dyrare, ju tidigare du får din slagsmål, desto bättre.

CryptoBrawl

Sammantaget, om du vill ha väldesignade kort med det extra alternativet att kunna slåss mot dem i höga insatser, har CryptoBrawlers NFT som du bör tänka på att lägga till i någon NFT-samling.Source link