Crypto Pawn Brokerage DeFi For You lanserar P2P-utlåning

Av | maj 13, 2021


Ansvarsfriskrivning: Texten nedan är ett pressmeddelande som inte skrevs av Cryptonews.com.

defi för dig

Hanoi, Vietnam – Världens första kryptobandplattform DeFi för dig lanserar en peer-to-peer-utlåningsplattform som tillåter användare att sätta kryptotillgångar och NFT (icke-fungibla tokens) som säkerhet för lån.

Lanseringen kommer efter en våg av investeringar på totalt mer än 100 miljarder USD i decentraliserade finansieringsprotokoll (DeFi).

DeFi-protokoll har hittills fokuserat på utlåning, betalkort och försäkring. Peer-to-peer-utlåning är relativt outnyttjad i rymden och har potential att tillåta enskilda investerare att erbjuda finansiella tjänster till sina kamrater.

DeFi For You har också samarbetat med Cotswold Fine Jewelry Group för att tillåta pantsättning av värdesaker för lån i kryptovaluta.

Pantverksamhet är den äldsta kända finansiella tjänsten och en bransch värt miljarder över hela världen, säger grundaren Adam Chaplin. “DeFi For You tar med den här beprövade säkerhetslånekonomin till Binance blockchain. “

Chaplin var också en av grundarna av kryptorestwebbplatsen Travala.com. Den blockchain-baserade tjänsten låter användare boka flyg, hotell och aktiviteter med fiatvaluta eller kryptotillgångar.

Detta är pantsättningsdebut i blockchainvärlden och det möts redan med mycket spänning inom DeFi-rymden på 100 miljarder USD.

Ingen har någonsin tagit pantsättning till blockkedjan tidigare, säger Chaplin.Vi vet att det kommer att bli enormt. Människor kommer att kunna få ett kryptolån utan att ens behöva ett bankkonto. “

Peer-to-peer-utlåning är inte nytt, men crypto-pant är en världsfyrsta som kan skicka krusningar i hela rymden.

DeFi For You bildades i Storbritannien i januari 2021 efter ett framgångsrikt ‘IDO’ (initial defi-erbjudande) som samlade nära 10 miljoner USD. Kryptotillgången har ett börsvärde på mer än 60 miljoner USD.

Det totala värdet låst i DeFi-protokoll överstiger nu 100 miljarder USD och verkar inte sakta ner.

Mediekontakt

Företag: DeFi For You

Kontakt: William Gray, marknadsföringschef

Facebook: https://facebook.com/DeFiForYouDFY
Twitter: https://twitter.com/defiforyou
Telegram: https://t.me/DeFiForYou_English
E-post: [email protected]
Hemsida: http://www.defiforyou.uk

KÄLLA: DeFi för dig

Source link