Crypto Exchange Bitrue säger att rösträtten har lagts till i Native Token BTR

Av | juni 10, 2021


Ansvarsfriskrivning: Industry Talk-sektionen innehåller insikter från kryptoindustrispelare och ingår inte i det redaktionella innehållet på Cryptonews.com.

Bitrue

Bitrue, den digitala förvaltningsplattformen i Singapore, tillkännagav att den lade till rösträtt till sin ursprungliga token BTR. På detta sätt diversifierade börsen nyttan av sin token eftersom den nu låter användare ta med projekt till börsen.

Bitrue planerar inte att stanna här eftersom det lovade att fortsätta stödja token med fler funktioner och verktygsutveckling.

När vi lanserade BTR sommaren 2019 lovade vi att vi skulle fortsätta att utveckla ytterligare verktyg för myntet, inklusive möjligheten att använda myntet för att rösta om viktiga beslut som listningar. Vi är extatiska att uppfylla detta löfte idag“, säger Adam O’Neill, marknadschef på Bitrue.

Omröstningsprocessen som implementerats av Bitrue ber BTR-användare att sticka tokens i 7 dagar för att stödja deras favoritprojekt. Under denna 7-dagarsprocess belönas användare med en procentuell avkastning på det mynt de stöder. I slutändan blir ett mynt som överskrider den inställda tröskeln för stöd en tillgång som är tillgänglig för allmän handel på Bitrue.

Bitrue försöker också engagera sig i kryptosamhället eftersom det möjliggjorde Crowdsourcing från Twitter, där användare kommer att kunna stödja projekt som de vill se listade. Den första omröstningen ska börja i slutet av denna månad och fokus kommer att ligga på mer lovande projekt.

Bitrue Coin fortsätter att vara ett av huvudfokuserna för oss när vi fortsätter att utveckla Bitrue. Vi har många fler planer på gång för att tillföra värde till vårt mynt, som vi hoppas kunna börja dela mycket snartfortsatte Mr. O’Neill.

Kryptobörsen lanserades ett år före deras inhemska token BTR för att erbjuda tjänster för handel, utlåning och investering. BTR har ökat i marknadsvärdering med över 200% sedan lanseringen eftersom det kan användas för att sänka handelsavgifterna på börsen och få incitament från att investera i tillgängliga kryptovalutor.Source link