Crypto.com listar ‘Dogecoin killer’ Shiba Inu Token (SHIB)

Av | maj 13, 2021


Texten nedan är en annonsartikel som inte skrevs av Cryptonews.com-journalister.

dogecoin

Shiba Inu-token (SHIB) utropas som en ” Dogecoin-mördare ” nu i crypto.com app. Förutom 100+ kryptovalutor och stabila mynt, inklusive (BTC), Ether (ETH), Polkadot (DOT), Chainlink (LINK), VeChain (VET), USD Coin (USDC) och Crypto.com Coin (CRO), Shiba Inu ( SHIB) är i gott sällskap.

Vad gör detta mynt så varmt just nu? Även utan att nå 0,01 USD och vara långt under ett öre kan det överträffa Dogecoin ‘exponentiellt’ för att bli den nya shibe på kvarteret. Detta, tillsammans med sin meteoriska uppgång, ser Shiba Inu ut som att det är här för att bryta mark som ett av de roligaste och mest unika mynt på marknaden.

shiba token

Som ett ” projekt byggt på framtidens otämnda vildmark ” med en etos att ” gå bort från styva ekonomiska strukturer ” kan användare hålla miljarder och biljoner av dem. Då kryptovalutor redan skapade ett paradigmskifte i hur människor uppfattar rikedom, bestämde grundarna av Shiba Inu-token att kryptovalutor måste kämpa för värdena för självständighet och decentralisering.

I grund och botten är det community-run, vilket innebär att användare som du kan gå med i rörelsen. Myntet blir starkare och starkare eftersom fler är villiga att delta i ekosystemet. Du kan ha en direkt hand och samarbeta med hela samhället genom att helt enkelt äga några tokens. Med 2021 som ett år som många kommer att betrakta som revolutionerande i kryptovalutavärlden är Shiba Inu-token redo att ha en varaktig närvaro i krypto.

dogecoin

Om något kommer det att komma ihåg för sin plötsliga uppgång i den decentraliserade världen. Token steg från ingenstans till ett topp 30-mynt i börsvärde. Myntet är en ERC-20-token på Ethereum blockchain. År 2021 är året då Ethereum-applikationer ökade till framträdande, saker ser ut för Shiba Inu-token. Med ett helt ekosystem av decentraliserade applikationer som ständigt skapar vågor ser SHIB ut som det roliga token som underlättar mainstream i Ethereum och decentraliserad teknik i allmänhet.

Cryptocurrency är inte det enda initiativet som Shiba Inu är inblandat i. De stöder också 75 artister som ansökte om att bli en del av deras första NFT-satsning. Tillsammans med det kommer ett räddnings Shiba-initiativ tillsammans med Shiba Inu Rescue Association också att kunna hjälpa de hundar från vilka token får sin namn. Nyligen donerade Vitalik Buterin 1 miljard dollar av myntet till en hjälpfond, som Shiba Inu-skaparna ansåg som en humanitär insats.

shiba token

Detta visar att grundarna av Shiba Inu erkänner att kryptovalutavärlden är mer än bara mynt. De känner till vilken inverkan de har på allmänheten med sin “decentraliserade meme-token”. Redan cementerat sig själv som ett toppmynt på så kort tid är det säkert att säga att grundarna av Shiba Inu vet hur man får användare att engagera sig i kryptovalutuniversumet.

Med möjligheten att spendera det på över 60 miljoner handlare globalt med Crypto.com Visa Card, kan Crypto.com App-användare köpa SHIB med USD, EUR, GBP och 20+ fiatvalutor. Appen gör det enkelt att hoppa direkt in, ta lite SHIB och delta i en växande rörelse i kryptovalutavärlden.Source link