Crypto ATM-leverantör CoinFlip lägger till Dogecoin, ‘Validating Its Legitimacy’

Av | mars 2, 2021


Crypto ATM-leverantör CoinFlip lägger till Dogecoin, 'Validating Its Legitimacy' 101
Källa: iStock / isa_ozdere

USA-huvudkontor Bitcoin (BTC) ATM-leverantör CoinFlip sa att den har lagt till dogecoin (DOGE) till sitt 1800-terminal nätverk.

Även om det började som internetmeme, “bekräftar detta tillkännagivande myntets legitimitet”, företagets pressmeddelande.

VD och grundare Daniel Polotsky tillade att “Med tanke på den växande populariteten och den senaste massanpassningen är vi dedikerade till att se till att Dogecoin är en del av vår portfölj med mynt och uppmuntrar ytterligare stöd för denna kryptovaluta under de kommande månaderna.”

Deras Twitter-inlägg vidare lägger till att köpare kan använda rabattkoden “DOGE” för 15% rabatt på alla transaktionsavgifter.

De föreslog också att fler nyheter skulle komma inom kort, men har inte gett ytterligare information om vad nyheterna handlar om, oavsett om de är relaterade till DOGE, eller om det gäller ett annat mynt.

Dogecoin har blivit hypad av olika grupper vid olika tillfällen, till exempel TikTok-mani 2020, liksom det tidiga 2021-intresset som det väckte i den (i) berömda WallStreetBets subreddit – men ingenting kom nära den våg som myntet såg efter en serie tweets av Tesla supremo Elon Musk och all efterföljande uppståndelse, under tiden också få stöd av andra kändisar, såsom Snoop Dogg och Gene Simmons.

13:59 UTC handlas det 14: e myntet efter marknadsvärde (6,58 miljarder USD) till 0,051 USD. Det har ökat med 1,7%, vilket minskar sina veckovisa förluster till nästan 4%. Priset stiger med 80% på en månad och 2182 på ett år.

CoinFlips pressmeddelande konstaterade att företaget i februari rapporterade en ökning med 359% i intäkter från året innan och att det mer än tippade storleken på sitt Bitcoin ATM-nätverk – det utvidgade sitt nät från 441 bankomater i januari 2020 till över 1400 av i slutet av det året, med terminaler i 45 av 50 stater, stod det.

CoinFlip stöder köp och försäljning av nio kryptovalutor, och de erbjuder tre tjänster per webbplats: Bitcoin-bankomater, köpkryptovaluta online via kredit- eller betalkort och en presentkortsmarknad där användare kan byta bitcoin och bitcoin-kontanter (BCH) för namn varumärke presentkort.
___
Läs mer:
– DOGE’s Rally har återupplivat Dogecoin-utvecklingen, men hur länge?
– GameStop och Dogecoin visar hur Memes kan flytta marknader
– Elon Musk säger att det inte finns någon Bitcoin-bankomat på Gigafactory, men det finns en butik

Source link