Cryptal ger bort 10 miljarder Shiba Inu-mynt på tre dagar

Av | juli 26, 2021


Texten nedan är en annonsartikel som inte skrevs av Cryptonews.com-journalister.

Shiba Inu

För att fira sin senaste myntlista, Cryptal distribuerade 1 miljon SHIB till varje kund som tog in en ny verifierad kund. På mindre än tre dagar var 10 miljarder SHIB begåvade.

Cryptals senaste notering är Shiba Inu, Ethereum-kusin till Dogecoin. Du kan fråga dig själv: “Varför är Cryptal-listan SHIB?” Tja, historien om kvadrillionen Shiba-tokens börjar så här:

Det var en gång en mycket speciell hund. Den hunden var en shiba inu, och den här hunden inspirerade miljontals människor runt om i världen att investera pengar i tokens med hundens bild på sig. SHIBA INU, knappt ett år gammal, är “ett experiment i decentraliserad spontan samhällsbyggnad”, noterar sin officiella webbplats, http://shibatoken.com .

SHIBA INU driver också en donationskampanj med Amazon Smile för att rädda riktiga, levande Shiba Inu-hundar med Shiba Inu Rescue Association. Handla bara på smile.amazon.com och ställ in din föredragna ideella organisation till Shiba Inu Rescue Association.

Gå med i Shiba-revolutionen kl Cryptal.com!

Om Cryptal

Cryptal är ett globalt kryptobörs baserat i Tbilisi, Georgien. Cryptal har fungerat sedan augusti 2020 och erbjuder ett enkelt och säkert högt likviditetsutbyte med låga avgifter och enkel ombordstigning. Cryptal är en del av CryptX, som specialiserat sig på blockchain-utveckling och ekonomisk programvara.Source link