CoinJoy använder teknik för att ge bekväm Crypto World Immers

Av | juni 15, 2021


Ansvarsfriskrivning: Texten nedan är ett pressmeddelande som inte skrevs av Cryptonews.com.

CoinJoin

CoinJoy – är en modern och bekväm krypto-nyhetsaggregat som samlar all relevant information om kryptovalutor och blockchain från handplockade pålitliga källor och presenterar den för användarna på ett lättanvänt och smidigt sätt att smälta. Det uppnås genom de många användbara funktionerna:

  • Användaranpassning – möjligheten för varje användare att välja vilken typ av nyheter och artiklar och vilken av de enorma källförteckningarna som ska finnas i hans personliga CoinJoy-nyhetsflöde;
  • Händelsekalender – precis som vanlig digital kalender men bara för krypto- och blockchain-händelserna för att inte låta någon missa något i den snabbt föränderliga kryptovärlden;
  • Magazine – CoinJoys egen scen för den enastående sanning som avslöjar och fängslande författares artiklar om de hetaste kryptoämnena;
  • Portföljspårare – ett enkelt visuellt och intuitivt bekvämt verktyg för att hålla ett öga på effektiviteten i användarens kryptobestånd i realtid.

Tack vare dessa funktioner blir det lättare att hålla kontakten med de nya uppdateringarna, utgåvorna och teknologierna och hjälper till att uppnå en bredare användarupplevelse, vilket gör det möjligt att basera åsikterna på det breda utbudet av data från de mest pålitliga källorna och därmed göra det effektiva beslut. Flödesanpassningen och hemsidans temavariation (mörk eller ljus) är gjorda för alla som vill njuta av processen att lära sig om digitala tillgångars värld.

CoinJoy-funktionalitetsuppgradering som ett sätt att ständigt förbättra

CoinJoys utvecklingsteam arbetar ständigt för att se till att användarna alltid får de mest nya nyheterna från de mest betrodda portalerna på nolltid. Och den senaste uppdateringen lägger till bloggar, telegramkanaler, Twitter-konton för de viktigaste för kryptomiljöpersonligheter och kryptounderreddits till en redan lång lista med källor, så någon communityuppdatering, idé, intressant tanke eller implementering av nya mynt blir inte obemärkt även om det inte är i rampljuset för resten av media ännu. Det är så våra läsare alltid kommer att hålla handen på pulsen av aktuella händelser som påverkar hela bilden.

CoinJoin

Medan du valde nya tillgångar att hålla, var det tröttsamt att hålla reda på nyheter. Massor av kontroversiell information, dussintals öppna flikar, timmar att söka efter intressanta ämnen … Coinjoy syftar till att göra det lättare att hålla sig informerad genom att använda teknik för att organisera innehåll. Vårt mål är att skapa en plattform för snabb mottagning av all fullständig information om kryptoproblem.”- Simon Wang, CoinJoy VD och grundare

Plats att känna din krypto

CoinJoy-nyhetsaggregat tillhandahåller över 100 pålitliga och omfattande källor till officiella kryptonyheter, analyser, åsikter och diagram tillsammans med sociala medieinmatningar gjorda av communitymedlemmarna (från Reddit, Twitter, bloggar och Telegram-kanaler) och integrerade med det kompletterande materialet att sätta ljuset på så många aspekter av krypto- och blockchainvärlden som möjligt. Alla inlägg är indelade i de olika kategorierna så att läsaren kan välja det specifika fältet för att lära sig om såväl som att göra sin CoinJoy upplevelse personlig genom att ställa in och ändra sin egen nyhetslinje.

Projektgruppen fortsätter att utöka sina förbindelser med myntets samhällen för att vara den första som får veta om alla uppdateringar, utgåvor, tokens, heta kommentarer och fantastiska åsikter och förmedlar dem till läsarna.

Det hängivna teamet av utvecklare arbetar för att uppgradera och förbättra inställningarna för nyhetsflöden för att säkerställa inkludering och bekväm användarupplevelse.

Portföljuppgradering ger visualisering och synkronisering för att ge de mest exakta och uppdaterade sjökorten för att ta kontroll över investeringarna.

Cryptopedia – CoinJoys infödda pedagogiska databas som kommer att vara användbar för dem som ska träffa krypto för första gången och ändå hjälpsam och pålitlig informationskälla om blockchain för kryptoguruerna.

Strikt databaserad, fri från fördomar och personliga avsikter, prisförutsägelser skapade bara för att hjälpa till att göra de bästa investeringsvalen.

Antar

CoinJoy som en modern och bekväm krypto-nyhetsaggregat med avancerad funktionalitet är tänkt att ge trevlig nedsänkning i kryptoupplevelsen. Så personlig och användbar som möjligt är plattformen med intuitiva design- och anpassningsinställningar dörren till den spännande världen av blockchain och crypto för användare av alla nivåer av kryptoupplevelse.

Följ CoinJoy

Kontakter

För granskningar, samarbeten, partnerskap och förslag: [email protected]

CoinJoinSource link