Coinbase syftar till nya marknader, Reg hinder efter Nasdaq-debut


Coinbase syftar till nya marknader, reg hinder efter Nasdaq-debut 101
Marc Andreessen, Emilie Choi och Brian Armstrong. Källa: En videoscreenshot, Youtube / Coinbase

Stora krypto utbyte Coinbase är redan dominerande på den amerikanska marknaden, eftersom den värderades till cirka 100 miljarder USD den första dagen av handeln på Nasdaq. Nu har företaget, som grundades av Brian Armstrong för nästan ett decennium sedan, sin inriktning på resten av världen.

I ett livestream-evenemang som var värd en av de största aktieägarna i företaget, Marc Andreessen, tillsammans med VD Armstrong och medgrundare Fred Ehrsam, samt president och Chief Operating Officer Emilie Choi, identifierade Coinbase de jättar som de skulle vilja dräpa nästa.

Choi, som gick med i kryptobörsen i mars 2018 efter Ehrsams avgång, berättade hur en internationell expansion är ett stort fokus för företaget. Ur en hög nivå är Coinbases uppdrag att ”skapa ekonomisk frihet i världen”, sa hon.

För närvarande är 25% av Coinbases intäkter inte USA, främst med ursprung i Europa. Men ledningsgruppen upptäcker möjligheter överallt, som Asien där de befinner sig i de “sista benen” för att komma in på den japanska marknaden. Dessutom fick de nyligen fotfäste i Singapore. Choi förklarade hur företaget är öppet för rätt strategi för någon av dessa marknader, oavsett om det är köp och bygg, investera etc.

”Vi är alla inne,” sa hon.

Coinbase vill också se till att tillsynsmyndigheter verkligen förstår krypto nu när fartyget har seglat och släktet är ur flaskan, Choi pontificated. Om tillsynsmyndigheter förstår krypto kommer det att vara ett “nettopositivt” för världen, noterade hon och tillade: “Det är högst upp när vi låser upp saker för Coinbase att köra.”

Kryptofas ​​två

På dagen för Coinbases debut på aktiemarknaden diskuterade Armstrong hur de flesta som kommer in i krypto köper det som en investering. Nu går krypto in i fas två, där den tillhandahåller alla nya typer av finansiella tjänster, inklusive olika sätt att byta, låna och låna och betala.

Bitcoin (BTC) kommer att vara en “appplattform” i framtiden, sa Armstrong och pekade på identitetssystem, spel etc. Blockchains blir mer skalbara på det sätt som internet gick från uppringning till bredband när fler verktyg kommer på scenen och säkerheten och integriteten kring blockchain-tekniken förbättras. Antalet användningsfall ökar, tillade han.

____

Läs mer:
– COIN berör basen på Nasdaq, överträffar 400 USD och droppar
– Med tanke på Coinbases COIN? Du kanske är bättre att köpa Bitcoin istället
– Coinbase går för direkt testning av Crypto-berättelser idag
– Coinbase-anställda får extra miljoner som kan spenderas på BTC och Alts
– Coinbase publiceras den här veckan – Vad kan jag förvänta dig?
– Coinbase Listing hjälper inte Bitcoin Price – Analytiker
– BTC glider när Coinbase ser 15% tillväxt av användare i bästa fall, fokuserar på Altcoins
– Den mörka sidan av Coinbase Listing
– Coinbase syftar till 1 USD USD direkt, visar resultat och planerSource link