COIN stannar i Frankfurt, Binance Investigated, Morgan’s Bitcoin + Fler nyheter

Av | april 22, 2021


COIN stannar i Frankfurt, Binance Investigated, Morgan's Bitcoin + More News 101
Källa: Instagram, Binance

Få din dagliga, bitstora sammandrag av kryptoasset och blockchain-relaterade nyheter – undersök berättelserna som flyger under radarn av dagens kryptonyheter.

Utbyter nyheter

 • Deutsche Boerse sa att Coinbase aktier (COIN) kan fortsätta att handlas på sitt handelssystem Xetra och Frankfurt börs efter att kryptobörsen tillhandahållit saknade data, rapporterade Reuters. I går sa Deutsche Boerse att de skulle avnotera COIN i slutet av fredagens handelssession.
 • Storbrittanien Financial Conduct Authority (FCA) undersöker om Binance har följt värdepappersreglerna för sin lansering av handel med aktiemarknader, rapporterade Financial Times. Binance berättade för uttaget att aktietoken är en reglerad investeringsgrupp i München CM-aktier produkt som överensstämmer med EU: s Mifid II-marknadsregler och tyska vakthund BaFinbankregler.
 • Coinbase kommer att ägna 10% av sina resurser till att finansiera kryptomåneskott från sina anställda. Kallas “Project 10 Procent”, detta nya interna program är utformat för att hantera deras störande innovationsspel, sade tillkännagivandet.
 • De största sydkoreanska kryptobörserna verkar ha sitt mest lönsamma år någonsin, rapporterade Maeil Shinmun, som beräknade med CoinMarketCap-handelsposter de senaste 24 timmarna som sin mätpinne, att Upbit kommer sannolikt att tjäna i provision på 8,6 miljoner USD per dag, med rival Bithumb tjänar nästan USD 10 miljoner. Medieföretaget påpekade att allt detta är bra för framtiden för utbytesjättarna. Tidningen noterade att för Bithumb ökade förra årets nettoresultat 873,5% jämfört med föregående räkenskapsår, med Upbit-operatören Dunamu en nettovinst på 308% under samma tidsperiod.
 • BISON, Boerse Stuttgart GroupCrypto-appen har överskridit handelsvolymen på 2 miljarder EUR (2,41 miljarder USD) sedan början av 2021, sa tillkännagivandet. Under samma period har antalet aktiva användare ökat med 83% till cirka 400 000. Under flera dagar i januari satte BISON nya rekord för handelsvolymer som översteg 70 miljoner euro (84,4 miljoner dollar).

Investeringar nyheter

 • En av Morgan StanleyDe nya bitcoin (BTC) -bara privata fonderna samlade 29,4 miljoner dollar från 322 investerare under de första 14 dagarna, medan den genomsnittliga investeringen var 91.000 dollar. Coindesk rapporterade med hänvisning till regleringsdokument. Om 14 dagar, Morgan Stanley’s FS / NYDIG har blivit en av de mest populära privata BTC-fordonen och slog ut mycket äldre branscherbjudanden från Pantera Capital och Galaxy Digital efter investerarantal, tillade det.
 • Amerikanskt värdepappersföretag Tiger Global Management investerade USD 25 miljoner i kryptobörs CoinSwitch Kuber, som gör sin razzia på den snabbt växande digitala valutamarknaden i Indien, rapporterade Bloomberg. Serie B-rundan värderar den Bangalore-baserade börsen till mer än 500 miljoner USD. Plattformen kommer att använda medlen för att skala upp, anställa talanger och öka medvetenheten om kryptokurvor bland indiska detaljhandelsinvesterare. CoinSwitch Kuber har mer än 4,5 miljoner användare i Indien och riktar sig mot 10 miljoner användare i slutet av året.
 • Huobi Technology Holdings Ltd.helägda dotterbolag Huobi Kapitalförvaltning har lanserat fyra kryptorelaterade fonder, inklusive de som praktiskt taget kommer att spåra BTC- och eterumpriser (ETH), samt en virtuell tillgångsfond med flera strategier, säger pressmeddelandet. Per Bloomberg har företaget redan säkrat 50 miljoner USD i åtaganden mellan de fyra fonderna och det riktar sig till 100 miljoner USD i totala tillgångar till september. Erbjudandena inkluderar också en aktiv fond som investerar i en korg med virtuella tillgångar och en private equity-fond som är avsedd för investeringar i kryptogruvsektorn.
 • NYDIG, en leverantör av teknik- och investeringslösningar för Bitcoin, sa att det har förvärvat Arctos Capital, en kommersiell långivare som tillhandahåller finansieringslösningar till BTC-innehavare, investerare och gruvföretag. Arctos kommer att bli en del av NYDIGs Market Solutions-verksamhet, där företaget ger tillgång till bitcoin spot- och derivatmarknaderna, datadrivna exekveringsstrategier och anpassade finansieringslösningar, tillade de.

Antagande nyheter

 • Två stora oberoende hotell i Sevilla ska börja acceptera kryptobetalningar per Diario de Sevilla. 134-rummet Hotel Bécquer, byggd i det tidigare ståtliga hemmet för markiserna i Las Torres, och fyrstjärnan Hotel Kivir – i Sevillas historiska gamla stad – har båda meddelat att de kommer att acceptera bokningar från kunder som vill betala i krypto efter att ha gått ihop med den snabbt växande, Valencia-baserade kryptolön- och utbytesplattformen Criptan.
 • NatWest kommer att vägra att betjäna företagskunder som accepterar betalning i kryptovalutor som bitcoin, som den brittiska långivaren har kategoriserat som ”hög risk”, enligt The Guardian. Morten Friis, styrelseledamot i NatWest och chef för dess riskutskott, sa att banken tog en ”försiktig inställning” till krypto och skulle noggrant övervaka alla tonändringar från den brittiska tillsynsmyndigheten.
 • Stora tillverkare av hårdvaruplånböcker Huvudbok tillkännagav ett partnerskap med Bosonprotokollet, ett dCommerce-ekosystem som använder icke-fungibla tokens (NFT) kodade med spelteori, för att skydda sin butik med digitala tillgångar som samlats in under sina privata och offentliga investeringsrundor.

Gruvnyheter

 • Priserna på kryptobrytningsutrustning på årsbasis har stigit med x1,5 i Ryssland, rapporterade Checkindex, med hjälp av aggregerade data från onlinebanker i sina beräkningar. Rapportens författare noterade att efterfrågan började öka på våren förra året, sedan när försäljningen började växa snabbt. Försäljningen av grafikkort har ökat med 74% och försäljningen av moderkortet med 67% under de senaste 12 månaderna – allt i en tid då efterfrågan på gruvdrift har skjutit i höjden. Gruvarbetare i landet tillgriper enligt uppgift att köpa i bulk från tillverkare, med vissa elektronikhandlare som hävdar att de är slut i lager, utan någon aning om när deras lager kommer att fyllas på.

Altcoins nyheter

 • Omgränsning av kryptoprotokoll Ampleforth (AMPL) lanserar en styrningstoken som alla tidigare och nuvarande användare av dess AMPL-token kan göra anspråk på. Alla plånböcker som någonsin interagerat med AMPL, för närvarande 75 743 av dem, kommer att vara berättigade att hämta sin del av de nya FORTH-tokens under nästa år. Med hjälp av Forth-token kan innehavare rösta om ändringar i protokollet.Source link