Cardano-baserad decentraliserad Exchange är värd för sin IEO på ExMarkets

Av | juni 8, 2021


Ansvarsfriskrivning: Texten nedan är ett pressmeddelande som inte skrevs av Cryptonews.com.

ADAX

Kryptoprojektet ADAX har sitt första utbyteserbjudande den 11 juni. IEO är inställd på att äga rum på ExMarkets IEO-startplatta. ExMarkets är en välkänd crowdfunding-plattform för krypto och används för att utnyttja kryptosamhällets kraft för att driva den till nya projekt i rymden för bättre räckvidd och tillväxt.

ADAX är ett icke-frihetsberövande kryptobörs som fungerar i Cardano-ekosystemet. Eftersom ADA får mycket dragkraft när människor har börjat känna igen blockchainens potential har behovet av dess samhälle och ekosystem att växa blivit en nödvändighet. Kryptoutrymmet har redan sett decentraliserade börser med Ethereum / BSC som sin primära valuta med vilken du kan byta till vilken annan valuta som helst. Exempel på sådana börser inkluderar Uniswap, ett av de största decentraliserade börserna. Problemet med Uniswap eller något annat utbyte är att gasavgifterna är mycket högre och transaktionshastigheterna är låga. Att använda Cardano i en sådan miljö är bara lämpligt eftersom det lovar hastigheter som är mycket högre med låga avgifter som krävs för att göra transaktioner.

ADAX använder dessa proffs och syftar till att konkurrera med de största decentraliserade börserna där ute. Detta hjälper inte bara till att växa ADAs community utan hjälper också till att använda krypto i allmänhet. Även om de i de inledande faserna arbetar mycket med sin adoption, varför projektet nyligen var värd för en privat försäljning som slutade den 7 juni. Bortsett från det, som nämnts ovan, har de sitt första utbyteserbjudande på ExMarkets för att gå ett steg framåt. Adax är en Cardano-baserad token och kommer att finnas tillgänglig med ett startpris på 0,20 USD USDT under IEO. Teamet har gjort 14 miljoner tokens av den totala tillgången på 100 miljoner tillgängliga för försäljning. Detta fungerar som den bästa tiden att inte bara vara en del av ett lovande kommande utbyte utan också få en chans att få stora avkastningar när marknaden mognar för Adax.

Jämfört denna symbol med sina konkurrenter på marknaden växte Uniswap runt 30 gånger under de första månaderna medan andra som Pancakeswap gick vidare till ett mycket större rally på cirka 100 gånger under sin första period på några månader. På samma sätt steg SushiSwap till 23 USD från 0,6 USD under en liten tidsperiod. Denna jämförelse av polletter som liknar ADAX visar dess potential på både kort och lång sikt. Bortsett från spekulationerna syftar ADAX till att öka dess inneboende värde då och då enligt sin färdplan som överensstämmer med tillväxten i Cardano-ekosystemet. Sammantaget råder det inte mycket tvivel när det gäller att uppskatta värdet av ADAX i framtiden eftersom den korta historien om krypto är på sin sida.

Länk: https://exmarkets.com/launchpad/adax-adaSource link