Buterin till Star i Mila Kunis animerade NFT-serie – med Jane Fonda

Av | juli 26, 2021


Buterin till Star i Mila Kunis NFT Animated Series - med Jane Fonda 101
Vitalik Buterin och hans Lord Catsington. Källa: En skärmdump, stonercats.com

Om du trodde att Ethereum (ETH) medgrundare Vitalik Buterins senaste framträdande i en lågbudgetvideo i skådespelaren Ashton Kutcher och Mila Kunis vardagsrum var konstig, har du inte sett någonting ännu. Kryptopionjären är nu inställd på att spela som ett dött kattorakel som rensar ut råd till fem levande drogade kattungar … tillsammans med Jane Fonda.

Det visar sig att videon som trion spelade in förra veckan bara var en teaser för ett bredare samarbete som kretsar kring Kunis senaste icke-fungibla token (NFT) -styrda projekt, en vuxen komedie animerad serie som heter “Stoner Cats.” Serien samproduceras av Kunis eget produktionsföretag.

På den officiella webbplatsen för serien – som inte kommer att strömma på Netflix och liknande – avslöjade producenterna att endast tittare som köper NFT kommer att kunna se hela avsnitt. Ethereum-anslutningen kommer att vara stark: Inte bara kommer Buterin att uttala en nyckelpersonn, utan hela rollbesättningen kommer att betalas i ETH-tokens.

Och den rollbesättningen är inget annat än enastående: Förutom Kutcher och Kunis, båda Hollywood-A-listorna i sig, Jane Fonda, en tvåfaldig Oscar-vinnare och hjärnorna bakom det där seminal 1980-talets träningsvideo, spelar fru Stoner, den prickiga gamla damägaren av de fem titulära katterna vars medicinska marijuana är det som hjälper katterna att stenas.

Katterna själva kommer att röstas av Kutcher, Kunis, skådespelaren och komikern Chris Rock och Seth MacFarlane (spelar två roller). Och Buterin kommer att spela den vismakande Lord Catsington, aka “The Spirit Guide.” Producenterna förklarade att Catsington är ”Ms. Stoners äldsta döda katt, “som” fungerar som ett orakel och delar visdom och kunskap från sitt berömda tidigare liv med fru Stoner. “

Per CoinDesk, Morgan Beller, en allmän partner på satsningsföretaget NFX och en del av produktionsteamet “Stoner Cats”, gjorde showens tillverkare ett antal ändringar i manuset för att bättre passa Buterins karaktär.

Beller citerades för att Ethereums grundare “inte gillar att förbanna och hans karaktär sa” knulla “några gånger.” Buterin “frågade om de kunde ändra det och de var tillmötesgående”, tillade han.

Dessutom, eftersom alla skådespelare kommer att få betalt i ETH, fick teamet “lära Jane Fonda hur man ställer in en MetaMask-plånbok.”

Producenterna tillade att inledande 10420 Stoner Cats NFT skulle präglas på Ethereum blockchain, men uppgav också att minst 50% av det beloppet skulle behöva säljas på den primära marknaden om säsongen skulle vara klar.
___
Läs mer:
– Ethereums dokumentär Crowdfunds mer än tredjedel av sitt mål i timmar
– Den nya verklighets-TV-serien följer Crypto-investerares förmögenheter

– Buterin får inte skatteavskrivning för SHIB India COVID-19 Hjälpdonation
– Ethereums Vitalik Buterin Now a Millionaire as ETH Prices SurgeSource link