Bullish Starts Pilot In Coming Weeks, Skeptical Salvadorans + More News

Av | juli 9, 2021


Bullish Starts Pilot In Coming Weeks, Skeptical Salvadorans + More News 101
Källa: Adobe / Massimo Parisi

Få din dagliga, bitstora sammandrag av kryptoasset och blockchain-relaterade nyheter – undersök berättelserna som flyger under radarn av dagens kryptonyheter.
____

Utbyta nyheter

  • Tungt stödd, men ännu inte lanserad kryptoutbyte Bullish sa att den avser att offentliggöras genom en fusion med specialförvärvsföretaget Far Peak Acquisition Corporation. Under de kommande veckorna syftar Bullish exchange också till att driva ett privat pilotprogram som leder fram till den offentliga lanseringen som förväntas senare 2021. Under tiden har rörelseförvärvet ett proforma-kapitalvärde vid undertecknandet av cirka 9 miljarder USD. Transaktionen förväntas slutföras i slutet av 2021. Efter transaktionen kommer Far Peaks VD Thomas W. Farley att bli VD för Bullish och Block.one VD Brendan Blumer kommer att utses till ordförande för Bullish.

Antagande nyheter

  • Mer än tre fjärdedelar av de tillfrågade Salvadoraner är skeptiska till att bitcoin (BTC) erkänns som lagligt betalningsmedel i landet, rapporterade Reuters med hänvisning till en landsomfattande undersökning av 1 233 personer. Det visade att cirka 54% av de tillfrågade såg bitcoin-adoptionen som “inte alls korrekt” medan ytterligare 24% beskrev det som “bara lite korrekt.”

Regulationsnyheter

  • Centralen Bank of Thailand varnar medborgarna för att kryptovalutor inte är lagligt betalningsmedel, och att att begära betalningar i digitala tillgångar som bitcoin och ethereum (ETH) som betalning för varor och tjänster utgör byteshandel. När man använder digitala tillgångar som betalningsmedel kan både betalaren och mottagaren möta risker som prisvolatilitet, cyberstöld och penningtvätt, varnade banken.
  • Förvaltningsföretag Fiskgjuse fonder sa att den syftar till att registrera sin Osprey Bitcoin Trust som en US Securities and Exchange Commission rapporterande företag.
  • En svensk kryptokurtsbedrägeri dömdes till 15 års fängelse efter att ha bedragit tusentals offer för mer än 16 miljoner USD. Roger Nils-Jonas Karlsson, som erkände sig skyldig i mars, uppmanade offren att köpa aktier i systemet som kallas “Eastern Metal Securities” med hjälp av kryptovaluta som bitcoin och andra betalningsplattformar online, och lovar astronomiska avkastningar, säger USA: s justitieministerium. Han körde planen från 2011 tills han arresterades 2019.

Gruvnyheter

  • Gruvföretag Gryphon Digital Mining meddelade att det har ingått ett avtal om att köpa 7200 Antminer S19J Pro gruvmaskiner från tillverkare av gruvutrustning Bitmain för en sammanlagd inköpspris på USD 48 miljoner.

Altcoins nyheter

  • Sydkoreanska universitet Ulsan National Institute of Science and Technology designade en miljövänlig toalett som heter BeeVi, som låter människor som använder den tjäna en digital valuta som heter Ggool, medan toaletten själv ansluter till ett laboratorium som använder avföring för att producera biogas och gödsel, enligt Reuters. Det driver enheter i byggnaden som en gasspis och en panna, medan studenter tjänar 10 Ggools om dagen, som kan användas på en marknad på campus för att köpa dagligvaror.

Spelnyheter

  • Decentraliserad virtuell spelvärld Sandlådan, utvecklad av Animoca-märken, har samarbetat med Skybound Entertainment att ta med en The Walking Dead upplevelse till The Sandbox metaverse, enligt en e-postmeddelande. Upplevelsen kommer att uppmuntra spelare att förena sig med vänner och andra spelare när de övervinner de dagliga kraven för att överleva en livrankare-infekterad livsmiljö: rensa efter mat, samla resurser, bygga väggar, vårda relationer, skapa allianser och mer sa.

Karriär nyheter

  • Sport- och underhållningsföretag Topps Company tillkännagav att Meltem Demirors kommer att ansluta sig till bolagets styrelse, efter att dess affärssammanslutning med blankcheckföretag slutförts Mudrick Capital Acquisition Corporation II. Demirors är Chief Strategy Officer för ett globalt investeringsföretag för flera miljarder dollar CoinShares och var en del av riskkapitalbolagets grundande team Digital valutagrupp.Source link