BTSE öppnar upp digital konstvärld med NFT Marketplace White Label Solution

Av | juni 4, 2021


Ansvarsfriskrivning: Industry Talk-sektionen innehåller insikter från kryptoindustrispelare och ingår inte i det redaktionella innehållet på Cryptonews.com.

BTSE

NFT-vurm som har svept över världen, visar inga tecken på avmattning, och nu har ett av de ledande digitala börserna gjort NFT-marknadsplatser tillgängliga som en white label-lösning för de människor eller företag som vill driva sin egen NFT-marknadsplats.

BTSE, som är en BVI-baserad digital börs som erbjuder handel med derivat och spot, med stöd för flera valutor, inklusive både digitala och traditionella valutor, är mest kända för sin enastående teknik. De erbjuder för närvarande digitala utbytes vita etiketter, liksom OTC-handel på ett stort urval av par och tillgångar, förutom tillgångshanteringstjänster för dem som vill bli exponerade för den oavbrutna digitala valutarenan.

Det senaste erbjudandet kommer som välkommna nyheter för de konstnärer, samlare och auktionshus som vill börja erbjuda sina verk och samlingar över blockkedjan som icke fungibla tokens.

Vad betyder det här?

Precis som traditionella konstverk är digitala konstverk inte fungibla. Det betyder att varje bit är helt unik och samlarbar, till skillnad från polletter som Bitcoin, som kan bytas mot varandra utan att kompromissa med värdet.

NFT har tagit kändisarnas uppmärksamhet med namn som Lindsay Lohan släppa hennes comeback singel som en NFT, och NFL: s Rob Gronkowski lanserar sin egen privata samling digitalt.

Från det sublima till det extrema

NFTs kom först till allmänhetens uppmärksamhet efter att Jack Dorsey grundaren av Twitter auktionerade sin första tweet någonsin till en individ för 2,9 miljoner USD (2,1 miljoner GBP). Tweeten som publicerades 2006 och sa “bara ställa in min twttr, “såg intäkterna direkt till välgörenhet. Efter detta kom Banksy NFT konstverk, som brändes live i luften och fick massiv uppmärksamhet.

BTSE har samarbetat med anmärkningsvärt samtida konstgalleri Enhet London att starta det första NFT-marknadsplatspartnerskapet någonsin mellan ett digitalt utbyte och ett konsthus med målet att föra världens traditionella och digitala konst närmare.

BTSE: s white label NFT-lösning kommer att ge användarna möjlighet att köpa och sälja konst för fiatvalutor eller kryptovalutor, vilket är det som gör lanseringen så tilltalande för en bredare demografi än bara den kryptokunniga. Marknadsplatserna kommer att anslutas direkt till BTSE: s säkra plånbok, vilket innebär att användare inte behöver bry sig om att öppna externa plånböcker.

Andra skapare har visat intresse för att lansera BTSEs teknik för sina egna NFT-marknadsplatser, i ett drag som öppnar NFT: s värld för en bredare publik.

Source link