BTIG ger Coinbase ett köpbetyg, invers Bitcoin ETF, XRP ETP + fler nyheter

Av | april 15, 2021


BTIG ger Coinbase ett köpbetyg, omvänd Bitcoin ETF, XRP ETP + fler nyheter 101
Källa: iStock / Photographer, Filmaker, Designer

Få din dagliga, bitstora sammandrag av kryptoasset och blockchain-relaterade nyheter – undersök historierna som flyger under radarn av dagens krypto nyheter.

Investeringsnyheter

 • Globalt finansföretag BTIG analytiker Mark Palmer gav Coinbase ett köpbetyg efter dess Nasdaq debut, med ett prismål på 500 USD, rapporterade Bloomberg. 15:12 UTC handlar COIN till cirka 332 USD. Dessutom Ark Investment Management köpte cirka 246 miljoner USD i aktien för tre av dess fonder.
 • Kanadensisk Horizons ETF släppa en fond (BITI) – den första inversa Bitcoin (BTC) börshandlade fonden (ETF), som gör det möjligt för investerare att vara korta bitcoin-futures, och den debuterar torsdag den Torontobörsen, enligt Bloomberg. Horizons BetaPro Inverse Bitcoin ETF kommer att ge upp till 100% av det inversa dagliga resultatet för ett index som “replikerar den avkastning som genereras över tid genom exponering för långa fiktiva investeringar i Bitcoin-futures.”
 • Investeringsföretag för digitala tillgångar CoinShares tillkännagav lanseringen av en ny börshandlad produkt (ETP), CoinShares Physical XRP (XRPL), som är dess åttonde investeringsprodukt och dess fjärde nya produktlansering 2021. XRPL har byggts med CoinShares institutionella ETP-plattform, CoinShares Fysisk. Varje enhet i XRPL stöds med XRP 40 vid lanseringen, vilket ger investerare passiv exponering för Krusning-relaterat XRP-mynt. ETP kommer initialt att listas på SIX schweiziska börsen.
 • Klimatförändringar och inflationsrisk är större bekymmer för Svart stenär institutionella kunder än kryptovalutor, säger VD Larry Fink till CNBC. “Vi studerar det. Vi tjänar pengar på det, men jag är inte här för att säga att vi ser ett brett intresse från institutioner över hela världen”, sa han.

CBDCs nyheter

 • Riksbanken Guvernör Stefan Ingves sa att Sverige kan ha en digital centralbankvaluta inom fem år, rapporterade Bloomberg och tillade att uppskattningen markerar första gången Ingves erbjuder en tydlig tidslinje för sitt e-kronaprojekt.

Gruvnyheter

 • Bitcoin-gruvproblem, eller måttet på hur svårt det är att tävla om gruvbelöningar, beräknas nå sin nya rekordhöga nivå idag, öka med cirka 0,9% och nå 23,34 T. Den hoppade med nästan 6% den 2 april.
 • ePIC Blockchain Technologies Inc., Nordamerikas leverantör av Blockchain-halvledardesign och gruvutrustning, meddelade idag slutförandet av sin serie A-finansieringsrunda för USD 7,5 miljoner. Fort Capital Partners rådde ePIC vid utvärderingen och strukturen av erbjudandet. Intäkterna från denna höjning, tillsammans med tidiga kundorder, kommer att användas för att finansiera prototyp- och förproduktionskostnaderna för ePIC: s tredje gruvrigg, kodnamnet “Amnesia”, som förväntas lanseras under Q4 2021. “I slutet av detta år kommer ePIC att ha en portfölj med tre gruvutrustningar som tar upp en marknadspotential som överstiger 1 miljard USD i gruvbelöningar, säger Chief Marketing Officer Henry Quan.

Antagande nyheter

 • En asiatisk kvalificerad förvaringsinstitut för flera tillgångar BnkToTheFuture investeringsgemenskap, Första digitala förtroendet (FDT), kommer att integreras Fireblocks” Multi-party computational (MPC) depåteknikbaserad digital tillgångsinfrastruktur för att möta den ökande efterfrågan från fintechföretag som söker vårdlösningar i Asien, säger pressmeddelandet.
 • Fransk bankjätte Societe Generale sa att den utfärdade den första strukturerade produkten som en säkerhetstoken direkt registrerad på Tezos (XTZ) offentliga blockchain. Denna transaktion fullbordar ett nytt steg i utvecklingen av Societe Generale – Förfalska, ett reglerat dotterbolag till Societe Generale Group, som syftar till att erbjuda 2022 kryptotillgångar som strukturerar, utfärdar, byter och förvarar tjänster till koncernens professionella kunder, tillade de.

Decentraliseringsnyheter

 • Chainlink (LINK) släppte sin nya vitbok i dag. Det “skisserar hur Chainlink Decentralized Oracle Networks kan fortsätta skapa ett decentraliserat metallskikt som förbättrar smarta kontrakt med mycket skalbara, konfidentiella och säkra former av off-chain-beräkning, förutom de externa data som Chainlink redan tillhandahåller idag,” sa de. .
 • Moderatorerna för subreddit Wallstreetbets har meddelat att de kommer att tillåta kryptodiskussion i subreddit från idag – men bara om BTC, ethereum (ETH) och dogecoin (DOGE). Med betoning på att de inte är en kryptoundreddit, kommer moderatorerna att tillåta kryptodiskussioner bara i en daglig tråd “för att inte belasta alla med kryptospam. Alla regler gäller fortfarande utanför tråden men för tillfället behåll den i den dagliga tråden bara när vi mäter om det här är något som är rätt för vår sub, sa de.Source link