BONGWEEDCOIN – Växande DeFi-token

Av | juni 9, 2021


Ansvarsfriskrivning: Texten nedan är ett pressmeddelande som inte skrevs av Cryptonews.com.

Bongweed Coin

Världens första kryptovaluta-bemyndigade Cannabis-legaliseringsrörelse tillgodosåg dem som vill stödja vårt syfte samtidigt som de ger incitament genom avkastning. Bongweedcoin har kraftfulla men balanserade tokenomics för att säkerställa projektets livslängd samtidigt som de genererar passiva inkomster mot investerare, vi vill stolt kalla detta vår “puff-puff-passive tokenomics”. För närvarande står vi på 950 000 $ marknadsvärde med 3200 innehavare över hela världen, vi tillgodoser alla från de medicinska aktivisterna till de avslappnade som delar vårt samhälls uppdrag! För mer information, besök vår officiell hemsida.

Byggd på BSC; denna DeFi-baserade kryptovaluta är den första i sitt slag, och med våra aktivisminsatser kommer vi att skilja detta projekt från andra 420 mynt. Vi strävar efter att ändra utseendet på spelet här på BongWeedCoin. Detta projekt kommer att hjälpa oss att nå en ny era inom den globala cannabis / kryptosektorn.

Med vår senaste notering i COINMARKETCAP idag har vi gjort ett stort steg framåt när det gäller att få dragkraft, från vår 350.000 $ börsvärde före vår nuvarande ställning på 950.000 $ börsvärde och en massiv tillväxt från 1500 till 3200 innehavare på bara en dag! Och vi stannar inte där, vårt mål att vara stabil på en sjusiffrig marknadsandel samtidigt som vi fortsätter att leverera mer och mer inom de närmaste veckorna är vår högsta prioritet just nu. Som vi alltid säger i vårt samhälle; Vi blir höga, till månen! Och vi har aldrig blivit så pumpade att fortsätta skjuta!

Bongweedcoin Eftersom vi är ett samhällsstyrt mynt strävar vi efter och talar med självförtroende, med en stadig och ren organisk tillväxt kompletterad av konsekvent samhällsengagemang, ständiga uppdateringar av färdplanen och ständiga marknadsföringsinsatser. Vårt samhällsengagemang drivs alltid fram genom att genomföra strikt öppenhet bland vårt sortiment av devs och moderatorer, tillsammans med givande engagemang genom ständiga tävlingar (från 300 $ till 500 $ giveaways). Å andra sidan är färdplanuppdateringar för närvarande också under omarbetningar och förbättringar med hänsyn till alla idéer som vårt samhälle bidrar med i linje med vårt syfte, från att utforma merch till att utveckla obligationer och partnerskap med andra organisationer som stöder samma sak. Marknadsföring har varit och kommer alltid att finnas på toppen av vårt spel, från community shills till exakta men högljudda ansträngningar, vår marknadsföringsarsenal växer när vi rör oss, från att investera i annonser till att samarbeta med viktiga påverkare för att säga vårt ord till världen.

Vårt diagram och övergripande framsteg kan visa upp denna styrka och engagemang för detta projekt, och vi uppmuntrar dig att kolla in vår Poocoin-diagram och se själv.

Vårt engagemang i vår aktiviströrelse ligger nära vårt övergripande uppdrag och vision, och vi har en solid ställning med solida skäl bakom detta, på grund av årtionden av propaganda och demonisering av cannabis av den amerikanska regeringen, är det förståeligt för individer i allmänheten att föreställa sig att marijuana är osäker. Men eftersom fler studier görs har det visat sig att många påståenden som användes för att hålla människor utanför cannabis antingen var överdrivna fall eller raka falskheter. Det allmänna konsensus som hålls nu är att reglerad cannabisanvändning har större värde än att bara låta människor delta i laglig konsumtion, det hjälper också till att sänka frekvensen av andra icke-våldsamma brott. Detta innebär att legalisering inte bara gynnar den enskilda konsumenten utan också allmänheten genom minskat brott och betydande skatteintäkter. Cannabis popularitet kommer alltid att dra människor in – oavsett dess rättsliga status – och detta kan vara farligt eftersom oreglerad cannabis kan vara våningssäng, för dyr, smittad eller till och med falsk – det har förekommit fall där falska och syntetiska cannabisprodukter har lett till människor bli sjuk och till och med dö.

I nästan hela seklet började världen uppmärksamma Marijuana-berättelsen, vi började bevittna alla fördelarna med medicinsk marijuana, vi börjar långsamt reagera på stora farmakampanjer mot det, vi bevittnade hur vissa stater börjar omfamna och reglera både medicinsk och fritidsanvändning av marijuana, hur cannabiskulturen formade vår nuvarande popkultur, hur felbehandling av oreglerad cannabis ledde till dålig publicitet, hur olagliga stater tillgripit mer olagliga aktiviteter kring cannabis som orsakade vanligare missuppfattningar, hur illegalisering ytterligare främjar Alkoholmissbruk, hur alkoholmissbruk inte har medfört annat än dödsfall, våld, familjetoxicitet, listan fortsätter. Och till sist; Hur världen tyst bedrövade allt förlusten av liv och kränkning av de mänskliga rättigheterna med det pågående kriget mot droger.

Att uppnå världsomfattande legalisering verkar som ett skott till månen, men det är utan tvekan vad kryptovaluta kan göra för att ge aktivister som oss, som du.

BESÖK USA OCH GÅ MED I VÅRT GEMENSKAP:
Twitter
Telegram
Hemsida

Source link