BNB tappar när binance brinner nästan 600 miljoner dollar i mynt

Av | april 16, 2021


BNB tappar när binance brinner nästan 600 miljoner dollar i mynt 101
Källa: en skärmdump, Instagram / binance

Binance-myntet (BNB) är den sämst fungerande stora kryptoassetten idag som Binance sa att den har slutfört sin 15: e kvartalsvisa BNB-brännskada och förstört BNB 1 099 888 (5,8 miljarder USD).

09:19 UTC handlar BNB till 523 USD och sjunker med 4% på en timme och en dag, vilket minskar sina veckovinst till 25%. Priset fördubblades på en månad och steg med 3 492% på ett år.

“Denna brännskada tog effektivt BNB till ett värde av 595 314 380 dollar för alltid. Med den senaste bränningen har den totala tillgången på BNB officiellt minskat från 170 532 825 BNB till 169 432 937 BNB. Denna 15: e kvartals BNB-bränning är den högsta någonsin i US-dollar, “VD Changpeng Zhao sa.

I januari förra året sa företaget att man planerar att påskynda brännskadorna som var planerade att pågå i 27 år. “Den nuvarande accelererade förbränningen skulle sätta banan på cirka 5-8 år för att avsluta 100 miljoner BNB”, sade VD då och tillade att “ett antal faktorer kan förändra den accelererade delen i framtiden, inklusive BNB-prisfluktuationer , övergripande marknadsförhållanden och mer. “

____
Vad är token burn?
En token burn är ett koncept som är unikt för kryptovalutor. Genom att bränna ett visst antal tokens i omlopp förväntar sig token burn-initiativtagare att öka värdet på kvarvarande mynt. Den följer den enkla utbuds- och efterfrågan-principen – om antalet mynt minskar och behovet av dem förblir detsamma eller växer, bör det (men det är inte 100% garanterat) uppleva prisökningar. Det vanligaste sättet att bränna mynt är att skicka dem till en så kallad brännaradress – en offentlig plånbok med kedjor vars privata nycklar är ogiltigt ogiltiga.
____

Idag avslöjade Binance också att:

“Mitt i all den spänningen upplever vi också ett allvarligt problem. Vår kundsupport är helt överväldigad. Snabb tillväxt är en bra sak för krypto, men det ger också problem”, avslutade VD och hävdade att denna fråga är deras “nummer en prioritet. “

__

Läs mer:
Binance Undersökt av CFTC i USA – Rapport
– Imponerad av BNB Rally? Dessa CEX-tokens hoppade ännu mer
– Binance Boss CZ har bara ögon för Bitcoin och BNB
– Förbered dina Crypto-startups när Binance handlar
– Crypto-utbyten för att spendera 2021 med fokus på DeFi, UX och nya tjänster
– Cardano och Binance Founders tar sikte på Ethereum som ADA & BNB Rally
___
(Uppdaterad kl 09:50 UTC med en tweet.)

Source link