Blockchain går Mainstream med Rowan Energy

Av | april 12, 2021


Texten nedan är en annonsartikel som inte skrevs av Cryptonews.com-journalister.

Rowan Energy

Tänk dig ett system där en tokeniserad blockchain-baserad lösning används allmänt av allmänheten, enkelt och enkelt, utan att de någonsin vet.

Vi har haft blockchain-teknik i över ett decennium nu. Från Bitcoin till tusentals andra tillgängliga för närvarande har tekniken en otrolig potential men har alltid hållits tillbaka. Det är knepigt att använda och för icke-tekniska användare finns det en brant inlärningskurva och flera utmaningar att lösa.

Detta har hindrat den vanliga adoption som vi alla har velat. Lyckligtvis ändrar Rowan Energy det.

Så vad gör Rowan Energy exakt?

Med hjälp av en blockchain-backend-arkitektur byggd kring det öppet omsättbara Rowan Token, Rowan Energy erbjuder hushållsanvändare pengar för den el de producerar.

Hemmets solanvändare köper Rowan Smart Miner via Rowan belöningar webbplats, en anpassad smart mätare, som installeras av en certifierad ingenjör på deras egendom. Det genererar sedan REC (certifikat för förnybar energi). Rowan betalar kunden för deras data som används för att mynta REC.

Även om användarna betalas i fiat, via sina PayPal-konton eller via Rowan-betalkortet, används RWN-token för att hantera back-end-betalningar.

När användarna genererar sin el köps RWN automatiskt från en börs av Rowan för att täcka det värdet. När användarna tar ut sina pengar kan Rowan hantera RWN-tokens försäljning för att förhindra negativa effekter på tokenpriset.

Hur mycket kan du få med Rowan-tekniken?

Rowan erbjuder för närvarande användare 10p per 1KwH de producerar, och den brittiska hushållsanvändaren, i genomsnitt över ett år, producerar cirka 20KwH dagligen.

Rowan riktar sig för närvarande mot 10 000 installationer under de första 12 månaderna, vilket innebär att när målet nås kommer det att finnas ett genomsnitt på 20 000 GBP köp varje dag av RWN från börser som ett resultat.

Blockchain mainstream-adoption är inte längre en rördröm. Det händer nu eftersom de första användarna redan är live på Rowan Rewards-plattformen, präglar sina REC och belönas.

Om du vill veta mer, besök deras Disharmoni eller Twitter, där du kan se exakt vad som händer i projektet och ställa dina frågor direkt till teamet & VD.

Source link