Block.one säkrar USD 10 miljarder för att konkurrera med Coinbase, Binance & Co.

Av | maj 11, 2021


Block.one säkrar 10 miljarder USD för att tävla med Coinbase, Binance & Co 101
Källa: eoshackathon.io

En ny stor aktör kan gå med i den livliga industrin av kryptobörser, som EOS-utvecklare Block.one sa att det syftar till att starta ett nytt kryptobörs, Bullish Global (BG), i år efter att de försäkrat 10 miljarder USD i finansiering.

BG är det nya dotterbolaget till Block.one som har injicerat 100 miljoner USD, BTC 164 000 och EOS 20 miljoner medan andra strategiska investerare tillförde ytterligare 300 miljoner USD. Bland backarna ingår Peter Thiel Thiel Capital och Founders Fund, Alan Howard, Louis Bacon, Richard Li, Christian Angermayer, Galaxy Digitaloch global investeringsbank Nomura.

Den nya plattformen syftar till att erbjuda nya automatiserade verktyg för marknadsskapande, utlåning och portföljhantering och “att kombinera prestanda, användarskydd och efterlevnad som erbjuds av central orderboksteknik med de vertikalt integrerade användarfördelarna med decentraliserad finans (DeFi) marknadsarkitektur. “

BG sägs använda EOSIO och EOS Public Blockchain för att producera “ett kryptografiskt validerat, bevisbart och oföränderligt granskningsspår av alla transaktioner som behandlas på Bullish-plattformen.”

EOS, rankad 19: e efter börsvärde, höll sig efter nyheterna och hoppade med mer än 20% på en halvtimme. 13:10 UTC handlas den till 11,04 USD och ökar med 8% på en dag, 59% på en vecka och 64% på en månad.

”Bullish börsen kommer att utnyttja blockchain-teknik och en ny marknadsarkitektur för att revolutionera det högpresterande handelslandskapet genom att automatisera automatisera dyra tredjepartsfunktioner och göra dem till avkastningsgenererande portföljhanteringsverktyg för att erbjuda institutioner och individer bättre och säkrare tillgång till senaste investeringsstrategierna för kryptovaluta, ”säger Blockendes VD Brendan Blumer i pressmeddelandet.

Enligt Galaxy Digital Mike Novogratz, “Bullishs stora storlek och skala i kombination med Block.ones erfarenhet av högpresterande blockchain-teknik kommer att göra Bullish till en formidabel spelare från första dagen.”
_____

Reaktioner:

_____
Läs mer:
EOS slumps, Holders Rage efter Key Technical Boss Steps Down
– EOS-prisstigningar uppåt efter Block.one avgör med SEC

– Block.ones tidiga investerare kan få 6567% avkastning
– Crypto-utbyten för att spendera 2021 med fokus på DeFi, UX och nya tjänster

– Coinbase syftar till nya marknader, hinder efter Nasdaq-debuten
– Förbered dina Crypto Startups när Binance handlar
___
(Uppdaterad kl 13:33 UTC med reaktioner och nya detaljer om utbytet.)

Source link