BitMEX bekräftar expansionsplaner, fokuserar på kvarvarande derivat

Av | april 22, 2021


BitMEX bekräftar expansionsplaner, fokus på derivatrester 101
Källa: Adobe / dennizn

Baserat på sitt tidigare tillkännagivande av expansionsplaner, utbyter kryptoderivat BitMEX har presenterat det breddar sitt erbjudande med fem nya affärssegment: spot, mäklare, depå, informationsprodukter och akademi. Företaget kommer också att söka ytterligare licenser i ett antal jurisdiktioner.

Initiativet tillkännagavs av Alexander Höptner, VD för 100x grupp, innehavet bakom plattformen, som sade i uttalandet att när han ”gick med i BitMEX i år fick jag i uppdrag att få ett mycket specifikt uppdrag – leda vår transformation bortom derivat till något större.”

Höptner, som tog över tjänsten i januari förra året, kommer från tyska äldre finansinstitut inklusive Stuttgart-börsen Börse Stuttgart, har planerat att “utvidga det produktuniverset till mer” vanliga “produkter för att öka kundbasen och få nya kunder”.

I sitt senaste meddelande sa Höptner att företaget har “upplevt otrolig framgång under vår korta historia. Men kryptolandskapet har utvecklats snabbt de senaste åren, och det är dags för BitMEX att göra ett strategiskt skifte, ”

I linje med det senaste steget, för att möjliggöra spothandel, kommer “BitMEX att lansera fullservicepotfunktioner globalt för att ge användarna ett sätt att köpa och sälja kryptotillgångar.” Derivat kommer att förbli centrum för plattformens verksamhet, och deras mångfald förväntas öka, sade Höptner.

“Vi kommer att etablera en licensierad mäklare för att erbjuda end-to-end rektor, byrå och [over-the-counter] handelstjänster till våra kunder, sade han och tillade att plattformen också siktar ”att lansera en helt licensierad och egenutvecklad tillgångsförvaringslösning för våra kunder.”

Utöver detta ska en avdelning för informationsprodukter skapas för att erbjuda “skalbara och pålitliga informationsprodukter för kryptosamhället”, förenat av en ny utbildningsenhet, BitMEX Academy, utformad för att “tillhandahålla pedagogiskt innehåll om digitala tillgångar och handel”. enligt plattformens VD.

Handelsvolym på BitMEX:

BitMEX bekräftar expansionsplaner, fokus på kvarstående derivat 102
Källa: coingecko.com

____
Läs mer:
– Besatta amatörkryptohandlare är ‘oproportionerligt likviderade’
– BitMEXs Arthur Hayes övergav sig och släpptes som planerat
– BitMEX modergrupp 100x VD för Bitcoin-derivat och amerikansk rättegång
– Crypto-utbyten för att spendera 2021 med fokus på DeFi, UX och nya tjänsterSource link