Bithumb lägger till automatisk handelsfunktion

Av | mars 26, 2021


Bithumb lägger till automatisk handelsfunktion 101
Källa: Adobe / Open Studio

Den sydkoreanska kryptohandelsplattformen Bithumb har lanserat en “auto-trading” -tjänst – efter samarbete med ett företag som gör det möjligt för kunder att handla med automatiska bots.

Per Hanguk Kyungjae, handelsplattformen, Sydkoreas marknadsledare, har slutit ett avtal med ett företag som heter Crom Innovation (translittererat företagsnamn), som specialiserat sig på handel med bot-lösningar för kryptoindustrin.

Företaget uppgav att det använder “avancerade algoritmer för finansiell matematik” och kan hjälpa handlare att slutföra “upprepade transaktioner mellan höga och låga priser” och hävdar att den här funktionen skulle vara “användbar på en marknad som reser åt sidan.”

Bithumb uppgav att dess nya automatiska handel kunde användas för alla symboler som listas och tillade att den helt har integrerat funktionen med sin plattform, vilket innebär att handlare inte behöver installera ytterligare appar, vilket innebär att förstagångsinvesterare också kan använda sig av Det.

Handelsbots kan användas för att ställa in gränser och avbryta framtida affärer i händelse av prisfall för handlare som vill svara på kryptomarknadernas 24-timmars natur.

Företaget har försökt öka stödet för funktionen genom att dela ut Starbucks kuponger till de första 5 000 personerna som använder funktionen för att göra två eller flera transaktioner på investeringar värda minst 44 USD.

Bithumb tillade att det också skulle ge rabattkuponger för handelsavgifter till några av de första användarna av sin nya tjänst som en del av en kampanjavtal.

Under tiden förväntas ett antal Bithumb-rivaler i Sydkorea stängas under de närmaste månaderna efter långtgående ny lagstiftning som utfärdades den 25 mars och kräver att alla utbyten följer stränga nya penningtvätt, informationshantering och riktigt namn bankprotokoll. Börsoperatörer som inte får tillstånd från tillsynsmyndigheten kommer att tvingas stänga och återbetala kunder före den 25 september eller drabbas av höga böter och eventuella fängelsestraff.
___
Läs mer:
– Försäljnings- och inkomstraket vid Sydkoreas största kryptobörser
– Bithumb Boss: Endast 4-7 koreanska kryptobörser kommer att överleva regler
– Crypto-utbyten för att spendera 2021 med fokus på DeFi, UX och nya tjänsterSource link