Bitcoiniacs och CryptX Wallet tillkännager partnerskap


Ansvarsfriskrivning: Texten nedan är ett pressmeddelande som inte skrevs av Cryptonews.com.

Bitcoiniacs CryptX

Bitcoiniacs, världens första bitcoin-bankomatföretag, har bytt till CryptX Wallet som sin operativa plånbok.

Kanadensiskt baserade Bitcoiniacs lockades naturligtvis till CryptX för de reducerade blockchain-avgifter som algoritmen uppnår.

Detta resulterar i betydande besparingar för kryptoföretaget, som först introducerade bitcoin-bankomater till världen 2013. En kafé i Vancouver var värd för sin första bankomat, vilket gjorde krypton tillgängliga för många fler. Christopher Concepcion, Bitcoiniacs VD, noterade att “digitala tillgångar revolutionerar finans.”

“Det är fantastiskt för CryptX att samarbeta med Bitcoiniancs, världens första Crypto ATM-nätverk. Detta samarbete kommer att effektivisera Bitcoiniancs verksamhet och affärsprocesser ytterligare. CryptX Group är motiverat att leverera högkvalitativa, avancerade och effektiva produkter och tjänster till våra kunder. CryptX kan hantera allmänna såväl som anpassade behov för olika typer av företag som Crypto ATM-nätverk, Crypto Casinos, Crypto E-handel, Crypto Exchange, etc. ” sa George Gvazava, VD för CryptX Wallet.

“Vi är glada att få ombord en sådan kryptoledare som Bitcoiniacs till vår plattform”, påpekade CryptX-grundaren Joseph Bolkvadze.

CryptX tillhandahåller även anpassad blockchain-mjukvaruutveckling genom CryptX.com, driver över 40 krypto-bankomater i Georgien och Ukraina och erbjuder en internationell kryptoutbytstjänst, Cryptal. Den senaste produkten är CryptX Terminal-plattformen, med en mängd arbitrage-, spekulativa och indikatorbots för 24×7-handel över flera börser.

Bitcoiniacs driver för närvarande kryptautomater i hela Kanada och håller på att expandera till Filippinerna.

Snabba fakta om CryptX Wallet:

  • Partnerskap runt om i världen
  • Stöder 108 mynt med mer att lägga till
  • 7 blockkedjor

CryptX Wallet är en mycket säker, krypto plånbokstjänst, perfekt för företag som handlar i flera kryptovalutor dagligen.Source link