Crypto utbyter skala, men avbrott sannolikt kommer att förbli en fakta av livet

Källa: Adobe / photoschmidt Utbyten har varit epicentret för den senaste marknaden för kryptotjurar, vilket underlättat ökningen av bitcoin (BTC) och andra mynt mot nya all-time highs. Men medan de nästan säkert har dragit nytta av de rekordpriser och volymer som marknaden nu bevittnar, har många befunnits saknas när nya handlare flyter in i ekosystemet.… Läs mer »

BTC-nedgång, ETH-skalning, Coinbase-lista och 20 Crypto-skämt

Välkommen! Låt oss göra en kort sammanfattning av vad som hände i kryptoveckan bakom oss. Coin Metrics sa att det finns liten anledning att tro att Bitcoin-gruvarbetare är ansvariga för nedgångar i BTC-priset, sade Krakens VD Jesse Powell att “extrem” eteriförsäljning orsakade måndagens snabbkrasch till 700 USD, och nästan 4 miljarder USD i handelspositioner avvecklades… Läs mer »

FreeBitco.in förvärvar 3.75B FUN-token för att främja transparens i iGaming

Ansvarsfriskrivning: Texten nedan är ett pressmeddelande som inte skrevs av Cryptonews.com. Genom en serie satsningar försöker FreeBitco.in främja massanpassning och användning av FUN Token i iGaming och Gaming-utrymmen. FreeBitco.in, en av de största Bitcoin iGaming-webbplatserna i världen, har förvärvat majoriteten av FunFairs återstående kylförvaring av FUN-tokens, den ursprungliga kryptovalutan i FunFair-spelekosystemet. Kylförvaringen rymmer 4,45 miljarder… Läs mer »

Spanska Bittrex-kunden säger Exchange ‘Tillåtet’ stöld av sin Bitcoin

Källa: Adobe / mehaniq41 En spansk domstol har gett polisen i Teneriffa tillstånd att granska fallet med en påstådd Bittrex kund som hävdar att kryptobörsen är fel i fallet med ”stöld” på cirka 62 000 USD i bitcoin (BTC). Teneriffa-avdelningen för den nationella polisenheten för cyberbrott undersöker nu påståendet, efter att användaren uppgav att obehörig… Läs mer »

Xcoins får principiellt godkännande för en VFA-licens

Ansvarsfriskrivning: Texten nedan är ett pressmeddelande som inte skrevs av Cryptonews.com. Xcoins får principiellt godkännande för en VFA-licens En av de första kryptoplattformarna för att uppnå dessa reglerande milstolpar Xcoins, ett ledande kryptovalutautbyte, har meddelat att de precis har fått sitt principgodkännande för sin klass 3 VFA-licens utfärdad av Malta Financial Services Authority (MFSA), vilket… Läs mer »

Varför Bitcoin gillar en svår miljö

Källa: Adobe / markoaliaksandr Charlie Morris är grundare och investeringschef för kryptotillgångsleverantör ByteTree Asset Management.____ Jag vill granska den nuvarande makroekonomiska miljön och hur den påverkar Bitcoin (BTC) -priset. Det har varit en tuff vecka hittills, men en sak jag kan vara säker på är att Bitcoin älskar svåra makroekonomiska förhållanden. Jag skrev mycket om… Läs mer »

Kraken Värdering, Miljoner Crypto Robinhoods, 1-tums Bridge + Fler nyheter

Källa: Twitter Få din dagliga, bitstora sammandrag av kryptoasset och blockchain-relaterade nyheter – undersök historierna som flyger under radarn av dagens krypto nyheter. Utbyter nyheter Kraken är i samtal för att skaffa ny finansiering som skulle kunna göra att dess värdering mer än fördubblas, till mer än 10 miljarder USD, rapporterade Bloomberg med hänvisning till… Läs mer »

Bitcoin Taproot-uppgradering körs till aktiveringsdebatt

Källa: Adobe / JJ Gouin Taproot, en föreslagen protokolluppgradering som ska förbättra Bitcoin (BTC) privatliv och flexibilitet, verkar vara i slutskedet av sin väg till aktivering, med ytterligare ett steg att ta och uppenbarligen argumentera över: LockinOnTimeout (LOT ) -parameter som avgör om BTC-noder kommer att kräva obligatorisk signalering för aktivering av mjukgaffeln. Vissa bitcoiners… Läs mer »

MIT, Jack Dorsey & More häll resurser i Bitcoin utvecklingsinsatser

Källa: En skärmdump, Instagram / mitpics Framåtblickande innovatörer letar efter nya sätt att driva Bitcoin (BTC) -utveckling, med ett av världens största tekniska universitet, IT-vd och entreprenöriella popstjärnor som alla vänder sin uppmärksamhet mot förbättringen av Bitcoin-nätverket. I den senaste utvecklingen, Massachusetts Institute of Technology (MIT) har vadat in via sin MIT Media Lab-kör Digital… Läs mer »

Grayscale Eyes Altcoins mitt i ökande konkurrens för Bitcoin-investeringar

Källa: Adobe / Ascannio Medan Bitcoin (BTC) börshandlade fonder (ETF) får fart i Kanada, kommer nya konkurrenter för Gråskala fram, ser företaget alltmer alltcoins. Det största kryptoförvaltningsföretaget ägs av Digital Currency Group (DCG) har bekräftat att de undersöker minst 23 olika digitala tillgångar “för potentiella nya produktserbjudanden”, enligt pressmeddelandet. Bland de namngivna tillgångarna som för… Läs mer »