Bitcoin, Ethereum Move Higher, XLM, AXS Keep Rallying

Av | juli 23, 2021


Efter att ha accelererat över 32 000 USD-nivån närmar sig BTC nu 33 000 USD, vilket raderar alla veckoförluster.
Det överträffas dock av ETH och flera altcoins, eftersom tjurar för tillfället tycks känna sig mer bekväma än i början av denna vecka.

Totalt börsvärde

Bitcoin, Ethereum Move Higher, XLM, AXS Keep Rallying 101
Källa: www.tradingview.com

Bitcoin-pris

Möjligen förstärkt av B Word-händelsen på onsdag förlängde bitcoinpriset sin återhämtning. BTC bröt 32 500 USD-nivån och handlas nu (04:45 UTC) över 32 700 USD. Priset stiger med nästan 2% på en dag och ökar dess veckovinst till 3%.

Ethereum-pris

Samtidigt visar eterpriset fortfarande positiva tecken över 2000 USD-nivån när det närmar sig 2 100 USD, där det var för nästan två veckor sedan. ETH ökar nu med nästan 4% på en dag och 9% på en vecka.

ADA, LTC, DOGE och XRP pris

Cardano (ADA) berörde 1,20 USD-nivån som kan öppna dörrarna för ytterligare vinster. Priset är fortfarande nere med 2% på en vecka efter att ha ökat med 2% under det senaste dygnet.
Under tiden överträffade litecoin (LTC) motståndszonen på 120 USD och trimmar också sina veckovisa förluster. LTC flyttade med nästan 3% på en dag, medan det sjönk mer än 3% på en vecka.
Dogecoin (DOGE) konsolideras fortfarande under motståndszonen på 0,200 USD och är nästan oförändrad på en dag. Om priset sjunker över 0,200 USD kan priset fortsätta att stiga. I båda fallen är det ett av de bäst presterande stora mynten under den senaste veckan, eftersom det har ökat med nästan 6%.
XRP-priset bröt huvudmotståndet på USD 0,600, vilket kan hjälpa det att accelerera högre mot USD 0,620-nivån. XRP raderade alla sina veckovisa förluster och ökar nu med nästan 5% på en dag.

Andra altcoins marknaden idag

Flera altcoins fick över 5%, inklusive UNI, DOT, COMP, ETC och XTZ, medan WAVES, SUSHI, TEL, XLM och AXS samlas i två siffror. AXS är den bäst presterande kryptoassetten bland de 100 bästa mynten idag igen, eftersom den hoppade med 22% på en dag och handlar nära USD 30-nivån. Under tiden är RUNE och OMI nere över 10%.
_____

Hitta det bästa priset att köpa / sälja kryptovaluta:

Bitcoin, Ethereum Move Higher, XLM, AXS Keep Rallying 102Source link