Bitcoin bör behandlas som en fem till tio års investering

Av | juni 4, 2021


Bitcoin borde behandlas som en fem till tio års investering - Kraken VD 101
Jesse Powell. Källa: En videoskärmdump, Youtube / Kraken Bitcoin Exchange

Trots den senaste skarpa korrigeringen på kryptomarknaden, Jesse Powell, medgrundare och VD för större kryptobörser Kraken, hävdar fortfarande att en bitcoin (BTC) kommer att köpa en Lamborghini (börjar vid 200 000 USD) i slutet av året, men han betonade att människor inte borde spela med sina välbehövliga pengar på kryptomarknaderna och istället behandla BTC som en investering på fem till tio år.

”Investera inte mer än du har råd att förlora. Spelar inte din hyra på bitcoin med priserna upp och ner 50% under en viss vecka. Du måste verkligen kunna tänka på den här investeringen och hålla i fem till tio år, berättade han i en intervju med Bloomberg TV.

Enligt VD, medan BTC fortfarande är “en helt fantastisk investering”, rekommenderar han inte att man lägger 100% av sin portfölj i bitcoin, speciellt när det gäller “matpengar”.

”Jag skulle absolut inte lägga hundra procent av min portfölj i bitcoin eller inte lägga mina hyrespengar i bitcoin. Och definitivt inte dina matpengar. Du vill inte att människor försöker överleva på en kopp nudlar, ”sa Powell.

Han tillade att investerare inte borde behandla bitcoin som en “svinghandel” från vecka till vecka “och” absolut inte bör satsa mer än de har råd att förlora. ” Enligt hans åsikt är det fortfarande “en mycket riskabel investering om du inte närmar dig den med en långsiktig plan.”

Trots riskvarningarna verkar Jesse Powell förbli hausse på BTC.

”Personligen googlar jag hur jag säljer mina njurar just nu. Visar sig att det är olagligt. Så mycket för min kropp, mitt val, ”skämtade han.

På frågan om den senaste prisåtgärden sa Powell att han fortfarande är oförskämd och förklarade att denna prisvolatilitet bara är en vanlig verksamhet på den växande marknaden.

”Jag är inte orolig för det här lilla doppet. Du vet att vi har sett det om och om igen. Crypto är en berg-och dalbana. Du måste kunna ha en järnmage för att tolerera åkturen. Men du vet att vinsterna är enorma för dem som klarar det, betonade han.

10:27 UTC handlar BTC till 36 849 USD och sjunker med 7% på en dag, efter ytterligare en tweet av Musk. Priset sänks också med 43% från det högsta priset på 64 805 USD (per Coingecko), som nåddes i april i år.

VD delade också sina tankar om Elon Musks inflytande på marknaden såväl som kommande amerikanska regler. Enligt honom indikerar hela Elon Musk-kryptofenomenet att allt fler människor vill få investeringsråd från icke-traditionella visionära figurer som ett resultat av förfallande förtroende för det konventionella systemet. På frågan om kommande ändringar i lagstiftningen sa Powell att “tydlig reglering faktiskt skulle öppna slussarna” för institutionella investerare.

“Jag tror att det finns många enorma spelare som väntar på sidan som bara väntar på den godkännandestämpeln … De vet inte hur tillsynsmyndigheter kommer att behandla detta så de är bara i det här vänta och se-läget, ” han sa.

Han upprepade att “alla de stora aktörerna redan är fullständigt reglerade”, så ökad tillsyn av regleringen skulle vara “inget nytt för oss”, och uppgav att ytterligare regleringsklarhet skulle vara till stor hjälp vid denna tidpunkt.

Som rapporterats igår tog Kraken mobilappen till USA. Utvecklingen gör det möjligt för Kraken-kunder att handla mer än 50 kryptoassets direkt från sina telefoner.

Se hela intervjun här:

____
Läs mer:
– Bitcoin är värt miljoner 2023, ETH över 2 000 USD 2022 – Kraken VD
– Från spekulation till tilldelning: kryptomarknader som ser en paradigmskifte

– DeFi Spectacular returnerar ohållbart på lång sikt – Forskning
– Taproot, CoinSwap, Mercury Wallet och State of Bitcoin Privacy 2021Source link