Bitcoin är skyhögt. Missa inte hundratusentals BTC-vinster

Av | april 16, 2021


Ansvarsfriskrivning: Texten nedan är ett pressmeddelande som inte skrevs av Cryptonews.com.

Arbismart

Varje gång vi tror att priset på Bitcoin har toppat verkar det bara skjuta upp ännu mer och det är nu på en rekordhög nivå, efter att ha pressat igenom 64 000 USD-barriären för första gången. Inte bara har Bitcoin visat otrolig uppehållskraft under de senaste 10 åren, men den ökande efterfrågan och det begränsade utbudet gör att dess framtid verkar ännu rosigare. Det har nyligen fått en boost från stora namn som Square och Paypal, med Amerikas äldsta bank, BNY Mellon, och Mastercard som nu följer i deras fotspår och stöder kryptobetalningar. Dessutom häller investerare sitt kapital i BTC som svar på COVID 19, medan Federal Reserve har sänkt räntorna nära noll, vilket försvagat US-dollarn.

Allt detta gör BTC till en fantastisk investeringsmöjlighet, men riskerna med en sådan vansinnigt flyktig tillgångsklass bör inte undanröjas.

Vilken typ av risker står Bitcoin-investerare inför?

I kölvattnet av den senaste uppgången rekommenderar analytiker försiktighet. Det finns en risk att rädsla för att missa kommer att leda till överentusiastiska köp av BTC som inte är baserade på marknadsfundamenten.

Förra gången vi såg Bitcoin sväva i slutet av 2017, bara en kort tid efter att den nådde en topp på nära 20 000 USD, kraschade den under 4000 USD. Om vi ​​ser en ny avblåsning kan den snabba värdestegringen följas av ett plötsligt dramatiskt prisfall.

Cryptonews

En sak som vi säkert vet är att kryptovalutamarknaden är den mest volatila i världen och att pengar kan gå förlorade så fort de görs. Vi kunde lätt se ett scenario där priset plötsligt sjunker var som helst från 20% -50%, med liten eller ingen varning.

Kan dessa risker minskas utan att kompromissa med avkastningen?

Det finns ett sätt på vilket Bitcoin-investerare kan dra nytta av enorm avkastning utan att riskera deras kapital och det är med krypto-arbitrage.

Crypto arbitrage innebär inte att dra nytta av fluktuerande priser på digitala valutor. Det fungerar genom att dra nytta av prisineffektivitet. Detta är tillfällen där ett mynt tillfälligt finns tillgängligt till olika priser, på olika börser samtidigt.

För att förstå det bättre, låt oss ta som vårt exempel ArbiSmart, en populär automatiserad krypto arbitrage-plattform. Du registrerar dig, sätter in pengar i antingen fiat eller crypto och sedan tar plattformen över. Det genomsöker 35 olika börser samtidigt och spårar hundratals kryptovalutor samtidigt för att identifiera kryptombitrage-möjligheter. När den hittar en prisineffektivitet, köper den automatiskt myntet till det lägsta tillgängliga priset och säljer det omedelbart för vinst, på börsen där priset är högst, allt innan den tillfälliga prisineffektiviteten löser sig själv. Varje plattform erbjuder olika ROI, men ArbiSmart erbjuder avkastning från 10,8% och upp till 45%, beroende på storleken på din investering.

Cryptonews

Denna typ av investering erbjuder fördelen med vinstförutsägbarhet. Till exempel på ArbiSmart anger företagets webbplats i förväg exakt hur mycket du kan förvänta dig att göra per månad och per år, på varje kontonivå. Det finns även en vinstkalkylator som mäter hur lång tid det tar att nå ditt vinstmål baserat på ett visst investeringsbelopp eller hur mycket du behöver investera för att nå ditt mål inom en viss tidsram.

Kalkylatorn tar automatiskt hänsyn till räntebärande räntor, liksom realisationsvinster från det stigande värdet på RBIS, den ursprungliga token för ArbiSmart-plattformen, som redan har ökat med 210% sedan den introducerades i början av 2019.

ArbiSmart kan garantera stabila, tillförlitliga vinster i förväg på grund av det faktum att kryptoarbitrage, till skillnad från andra former av Bitcoin-investeringar, inte gör dig sårbar för kryptomarknadsvolatilitet, så det finns liten osäkerhet och nära noll risk.

Betyder detta att det inte finns någon fara involverad?

Nej. Gör inte misstaget att tro att någon form av kryptoinvestering är riskfri. Det finns inget sådant som en 100% säker investering, speciellt när du går in i den knappt reglerade kryptoarenan, där det är lite tillsyn när regeringarna kämpar för att hålla jämna steg med utvecklingen. Dessutom har anonymiteten från decentraliserad finansiering gjort det möjligt för bedragare och hackare att få fotfäste.

Cryptonews

Du kan dock minska risken genom att bara investera med en helt licensierad plattform. ArbiSmart har till exempel en FIU-licens auktorisera företaget att tillhandahålla reglerade crypto arbitrage-tjänster över hela Europa. Detta ger skydd som inkluderar separering av klient- och företagskonton, underhåll av tillräckliga operativa medel, försäkringsskydd för klientkapital, regelbunden revision, implementering av tuffa datasäkerhetsprotokoll, samt Know Your Customer och penningtvättprocedurer.

Riskerna kan minskas ytterligare genom att endast använda en plattform med ett gediget online-rykte över sociala medier, webbplatser för konsumentrecensioner och kryptoindustrin. Om vi ​​tittar på ArbiSmart har den fått positiv global täckning, liksom hundratals utmärkta recensioner för att möta dess vinstgarantier, tillhandahåller bra service och support och erbjuder snabba, problemfria uttag.

När det gäller ditt kapital är det tydligt att insatserna är höga, så det är verkligen värt att ta sig tid att undersöka lite innan du dyker in för att säkerställa att du anförtror dina besparingar till en säker, transparent och pålitlig plattform.

Cryptonews

Var smart med att vara säker och du kan tjäna hundratusentals på din Bitcoin med nästan noll risk. Oavsett vad som händer med marknaderna och oavsett storleken på din investering, kan du skydda och växa dina besparingar med kryptobitrage, även utan tidigare marknadserfarenhet.

Så vad väntar du på? Börja investera!Source link