BitBuy erbjuder en registreringsbonus

Av | maj 18, 2021


Ansvarsfriskrivning: Följande artikel är en del av Cryptonews Deals Series och skrevs som en reklamartikel i samarbete med sponsorn för detta erbjudande. Om ditt företag har en exklusiv kampanj som du vill dela med våra läsare, uppmanar vi dig att kontakta oss. Låt oss bygga tillsammans.

Glada nyheter för kanadensiska handlare: BitBuy erbjuder en registreringsbonus 101

Kanadensiskt kryptovalutautbyte Bitbuy erbjuder alla nya registranter en extra 20 CAD-insättningsbonus när de registrerar sig med en Cryptonews-exklusiv länk. Bitbuy är det enda kanadensiska kryptovalutautbytet som erbjuder 1: 1-försäkring på sina användares BTC-medel, vilket gör det till en av de säkraste platserna att handla om du letar efter en infödd börs.

Bitbuy: Kundsäkerhet i framkant

Tyvärr är kryptorummet ofta offer för skadliga handlingar. Från hackare till svindlande grundare vågar många blivande handlare inte börja eftersom de är rädda för att förlora sina hårt förtjänade pengar. Liksom alla i världen var inte kanadenserna heller undantagna från detta: år 2019 stängde Kanadas då största kryptovalutautbyte, QuadrigaCX, eftersom grundaren enligt uppgift hade dött och med honom förlorades börsens privata nycklar. Denna händelse skakade tron ​​hos både kanadensare och internationella användare, eftersom totalt CAD 195 miljoner förlorades.

Bitbuy insåg vikten av att få sina kunder att känna sig säkra när de handlar med kryptovalutor. För att förhindra ytterligare en QuadrigaCX-händelse har Bitbuy försäkrat sina användares medel 1: 1 i vad som kan vara den första sådan garantin i branschen. Kanadensiska Bitcoin-depåleverantören Knox, som vanligtvis arbetar med institutionella investerare och tjänsteleverantörer, är partner som försäkrar kundernas BTC för Bitbuy. Bitbuy har bevis på solvens, vilket säkerställer transparent redovisning av alla börshandlade tillgångar. Allt detta är faktorer som kan hålla både privatpersoner och institutionella investerare säkra från tvivel.

Andra säkerhetsåtgärder som används av Bitbuy inkluderar tvåfaktorsautentisering, regelbundna revisioner, en privat underhållen kodbas som håller kärnkomponenterna stängda och bland annat överensstämmelse med den kanadensiska Money Service Business (MSB). Dessutom erbjuder börsen utmärkt kundsupport med svar inom 12 timmar eller mindre.

För att lära dig mer om Bitbuy, läs vår recension här.

Glada nyheter för kanadensiska handlare: BitBuy erbjuder en registreringsbonus 102

Hur du gör anspråk på din bonus

Om du bor i Kanada och vill handla kryptovalutor har Bitbuy ett utmärkt erbjudande för dig. Här är stegen för hur du gör anspråk på din bonus:

  • Följ den här länken och registrera dig på börsen.
  • Gör en insättning på minst 250 CAD (men du är alltid fri att lägga till mer!)
  • En insättningsbonus på 20 CAD läggs automatiskt till på ditt konto.
  • Lycklig handel!

Om du fortfarande är på staketet om du vill delta, skynda dig! Erbjudandet gäller endast till och med den 15 juni. Och med lägre avgifter som en del av den nya lanseringen är Bitbuy det bästa kryptovalutbytet för kanadensare som vill känna sig säkra och handla i fred. Dessutom kommer fler kryptovalutor att läggas till snart – kom tillbaka ofta för att se vilka – och användare som vill handla på språng kommer att kunna göra det med både en iOS- och en Android-app.

Vad väntar du på? Följ den här länken och hämta din bonus idag!Source link