Bingbon firar tredje årsdagen med handelskonkurrens och NFT

Av | maj 13, 2021


Ansvarsfriskrivning: Industry Talk-sektionen innehåller insikter från kryptoindustrispelare och ingår inte i det redaktionella innehållet på Cryptonews.com.

Bingbon

Mycket har förändrats i kryptovalutalandskapet sedan Bingbon grundades för tre år sedan mitt i en kryptobjörnmarknad. Idag finns det fler stablecoins, fler börser, mer börsbaserade produkter inklusive exotiska swappar och nya terminskontrakt, fler möjligheter till avkastning och mer pengar.

Björnmarknaden 2018-19 har avskakats väl och i stället är en era av oöverträffad tillväxt i digitala tillgångspriser och kryptoägande. Åh, och NFT har blivit en sak. Allt detta betyder att Binbgon är tredje årsdagen firar, som består av en handelstävling belönad med USDT och NFT, är lika aktuella som de är aktuella. De talar volymer både för den asiatiska börsens hälsa och för kryptomarknaden som helhet.

Bingbon presenterar vinstrankningstävling

Social handelsplattform Bingbon delade information om sin tredje års jubileumshandelskonkurrens i ett blogginlägg och förklarade “Vi ville göra något speciellt för våra användare som ett sätt att säga tack för att du stöder oss under vår treåriga kryptoresa.”

Att något speciellt innebär 50 000 USDT och en unik samling NFT. Dessa kommer att delas ut till de bästa handlarna, baserat på nettovinsten, under hela tävlingen. Bara 500 av dessa kommer att delas ut i evenemangets två omgångar, Preliminär och Final. Mottagarna har då möjlighet att byta ut sina NFT mot USDT till den officiella återköpsräntan.

Beslutet att införa NFT är ett smart beslut som säkert kommer att vädja till Binbgons användarbas av främst detaljhandelshandlare. Nybörjare har lockats till börsen på grund av dess kopieringsfunktion som gör det möjligt för dem att efterlikna handeln med experter, medan de senare uppmuntras att dela sina inställningar och tjäna ytterligare belöningar för att göra det.

Tre veckor av handelsförödelse

För att registrera sig för Bingbons handelstävling är det enda kravet ett minsta kontosaldo på 30 USDT. När den inledande omgången påbörjas kommer den att pågå i en vecka, med näringsidkare rankade efter procentandelen av vinst de tar in. Topp 30 kommer sedan in i den sista omgången, där topp 60 kommer att tilldelas NFT.

Dessutom kommer de fem bästa finisharna att få mellan 500 och 5000 USDT. Med utgångspunkt i det sociala elementet som har visat sig vara en sådan hit med Binbgons strategi hittills kör utbytet också en popularitetsrunda. Användare kan rösta en gång om dagen för sin favoritdeltagare, och de 100 bästa baserat på avgivna röster gör finalen och de 170 bästa får NFT.

När Bingbon lanserade en handelstävling för att fira sitt tredje årsjubileum, demonstrerar han att den kan klippa den med det bästa av de Asienbaserade börserna. Singapore-huvudkontoret Bybit har gjort sig ett namn på baksidan av sina alltmer generösa handelstävlingar och Binance Futures har också kommit in på lagen.

Medan det är för tidigt att säga om Bingbon kommer att gå i samma riktning, intygar dess jubileumstävling plattformens mognad. På tre år har Bingbon tyst utvecklats till en formidabel plats och terminsutbyte som nu utökar sin närvaro till Sydamerika och resten av världen.Source link