Begränsad upplaga NFT av Glimpse Du kan få genom att skanna QR-kod

Av | juli 15, 2021


Ansvarsfriskrivning: Texten nedan är ett pressmeddelande som inte skrevs av Cryptonews.com.

Några av er kanske har märkt en 10 000 kvadratmeter skylt på Times Square vid Glimpse, strax ovanför McDonald’s – med en inlösbar NFT.

NFT

Glimpse, projektet bakom denna publicitetsgambit, ger också bort $ GLMS för $ 1000 och en NFT i begränsad upplaga från grundarna. Givandet planerades i samarbete med den berömda POAP protokoll.

För din chans att vinna, gör anspråk på Times Square NFT (bilden ovan) och ange lotta ut!

Men vad är Glimpse, och vad försöker de göra?

Sociala medier är byggda för användare och den största delen av vinsten som innehållet genererar tillhör dem som gjorde det, eller hur? Det är tyvärr inte så det fungerar … hittills.

Glimt är tokeniserade sociala medier, där vem som helst kan ladda upp korta videor och omedelbart tokenisera dem som en NFT! Föreställ dig TikTok & Instagram med NFT, där skapare enkelt kan tjäna pengar på innehåll.

Sedan början av 2021 har projektet vuxit till ett team på över 20 personer på kort tid. De har också varit selektiva när de byggde sitt team och lockade topptalenter från Ivy League institutioner, MIT, och domenexperter inom krypto- och DeFi-rymden.

Grundare & VD Theodore Kozlowski (Teddy) har varit involverad i kryptorummet under en längre tid och har alltid letat efter sätt att använda framväxande teknik för att skapa nya möjligheter och intäktsströmmar som för närvarande inte finns.

Vad som skiljer Glimpse är det det är inte bara en annan NFT-marknadsplats, utan snarare ett socialt medianätverk som använder NFT för att skapa digitalt unika objekt av livets verkliga ögonblick eller ‘Glimpses’.Och toppstjärnor från TikTok gillar Chris Barnett & Eliana Ghen hoppar redan in.

Glimpse har hittat sanna troende bland sina partners och har lyckats samlade in mer än 1,3 miljoner USD i fröfinansiering från topp VC: er, och det är redo för deras IDO på BSC Pad, någon gång under juli månad.

För att lära dig mer om Glimpse-planer, deras IDO och deras NFT-billboard-stunt, gå med i deras gemenskapeller följ deras Twitter!

Source link