Axion – Ny insättningskrypto med Bitcoin-utdelning

Av | juli 20, 2021


Texten nedan är en annonsartikel som inte skrevs av Cryptonews.com-journalister.

Axion

Axion handlar om att stödja kryptosamhället. Det är därför Axion hjälper investerare att vara säkrare genom att ge bort 2 Ledger Nano S hårdvaruplånböcker varje dag de närmaste 30 dagarna.

Enligt deras webbplats, för att kvalificera dig för Ledger-giveaway måste du köpa minst 100 $ AXN på Uniswap och skicka ditt TXID via ett formulär på deras webbplats. Om du vill vinna ytterligare +3 poster kan du sätta din AXN i minst 350 dagar. Denna specialkampanj slutar 15 augusti och Ledgers är märkta med Axion-logotypen graverad på metallen, vilket gör den till en distinkt hårdvaruplånbok att bära med sig.

Axion är en unik token bland andra kryptostakingstoken i de fördelar den erbjuder för sin staking-community. Som förklaras av tokenomics och ekonomisk modell via vitboken, erbjuder Axion 8% lägsta APY som betalas ut i AXN, vilket är 15 gånger det nationella genomsnittet. Men det som gör Axion mer intressant, särskilt jämfört med något som avkastningsjordbruk, är hur det distribuerar flytande Bitcoin-utdelning 4 gånger per vecka (i form av wBTC) via sitt dagliga auktionssystem.

Detta innebär att investerare kan sätta sin AXN och tjäna passiva inkomster utan att behöva röra eller ta ut sin huvudinvestering. Det är också ett utmärkt sätt att DCA in i Bitcoin, och eftersom utdelningarna är likvida kan du när som helst ta ut dem till din plånbok. Det finns ingen minimitid eller ett belopp att kvalificera, men längre insatsvillkor genererar fler andelar som ger bättre avkastning. Även mitt i de senaste baisse marknadsförhållandena fortsätter Axions staking-ekosystem att producera utdelningar, med över 160BTC (över 5 miljoner USD) som hittills i år betalats ut till sin staking-community.

Axion ökade också värdet som det erbjuder sitt ekosystem genom Axion Launch och erbjuder samordnade token-partnerskap som främjar Airdrops, Presales, IEOs / IDOs och Fundraisers till Axions staking-community. Några av deras senaste lanseringar ingår $ SKRT, $ DIREWOLFoch det spännande nya $ VABBEL token som startar om några veckor med en tilldelning på 2,3 miljoner dollar till Axion-communityn.

Axion slog också en krypto-först med över 35% av det tillgängliga utbudet som satsades i 5555 dagar, eller 15,22 år, av över 4000 enskilda investerare. Genom att låsa bort deras AXN under så lång tid visar dessa investerare sin långsiktiga tro på Axion och på krypto som helhet. Dessutom hjälper Longer Pays Better-bonusen dem att uppnå en snabbare avkastning på sin investering och tjäna ännu mer i bitcoinutdelning. Med chattstöd dygnet runt tillgänglig på deras hemsida har alla investerare som fastnar ett snabbt och enkelt sätt att komma i kontakt med ett dedikerat supportteam.

Förutom de ekonomiska fördelarna som Axion erbjuder för sin staking-community, har den ett unikt DAO-röstningssystem (Decentralized Autonomous Organization) som gör det möjligt för alla investerare med en andel över 350 dagar att rösta om viktiga policyändringar i symbolen. De har haft flera senaste röster för att justera sitt ekosystem, inklusive en nyligen omröstning för att rikta en del av den dagliga auktionsintäkterna till det totala marknadsföringsarbetet, ett hausseartat tecken för samhället.

Så om du letar efter en chans att vinna en gratis reskontra och vill kolla in en unik och intressant insättningstoken med mycket potential, kolla in Axion på sin webbplats: https://axion.networkSource link