Axie Infinity dubblar på en vecka, ser stark tillväxt över hela linjen

Av | juli 8, 2021


Axie Infinity dubblar på en vecka, ser stark tillväxt över hela linjen 101
Källa: axie.substack.com

Axie Infinity Shards (AXS), styrningstoken för blockchain-driven Axie Infinity spel, är bland de hetaste kryptoapparaterna bland de 100 bästa börsvärdena under de senaste sju dagarna, uppskattar nästan dubbelt så stor andel av nästa i rad – men ser också stora gröna procent över hela linjen.

Axie Infinity är ett digitalt husdjursuniversum där spelare slåss, höjer och handlar fantasivarelser som heter Axies. Per laget bakom spelet har det en helt spelarägt ekonomi medan dess tillgångar finns som tokens.

Efter ett rally som började i slutet av förra månaden och ökade takten i början av detta hade AXS nått sin rekordhöga nivå igår, den 7 juli, och nådde 16,64 USD per CoinGecko. Det sjönk dock 20% sedan dess.

Klockan 14:07 UTC handlas AXS till 13,15 USD, och medan det har minskat med 10% under det senaste dygnet har det således varit rött som majoriteten av sina kamrater i topp 100 – det slår dessa päron överlägset per veckostigning.

Under de senaste sju dagarna har myntet uppskattat 130%. Andra och tredje platsen, ecomi (OMI) och kucoin token (KCS), ökade med 64% respektive 56%.

Sammantaget har AXS ökat med 229% under den senaste månaden.

“Axie-nationen växer exponentiellt”, sa teamet i sin utvecklingsuppdatering i juni som publicerades i fredags och såg 2,3 miljoner unika besökare på Axieinfinity.com under de senaste 30 dagarna. De sa också att de har mer än 250 000 aktiva spelare dagligen.

Enligt till Axie World-webbplatsen har juli månad hittills sett 17 miljoner USD i intäkter, jämfört med 12,23 miljoner USD under hela juni, vilket var rekordmånaden då.

Per DappRadar hoppade volymen på deras marknadsplats nästan 353% till nästan 221 miljoner USD. Som jämförelse den andraplacerade NBA Top Shot ökade med 22% under samma tidsperiod till USD 38 miljoner.

Under den senaste veckan ökade Axie Infinitys volym med 148% till 116 miljoner USD och bara den sista dagen 32% till 24 miljoner USD.

När det gäller den råa kedjeaktiviteten hos de spårade smarta kontrakten på Ethereum (ETH) och Ethereums sidokedja Ronin, visar DappRadar 94 950 unika plånbokadresser som interagerat med sina smarta kontrakt de senaste 30 dagarna (upp 259%) och 313 130 transaktioner till dessa smarta kontrakt (upp 348,7%).

Axie Infinity dubblar på en vecka, ser stark tillväxt över hela linjen 102
Källa: dappradar.com

Axie Infinitys rapport gav också en lista över uppdateringar som gjordes under juni, speciellt som förberedelse för deras Battles V2, som de beskrev som “en massiv uppgradering till Axie-upplevelsen [that] kommer att inkludera startaxlar, ett moderniserat och snabbare stridsystem, “och många andra tillägg.

De fortsätter också sitt arbete med sin Ronin-teknik, med en vitbok på gång, medan de redan överträffade 100 miljoner dollar som deponerats på Ronin, sa teamet. Det finns också en “grov lanseringsplan” för Ronins decentraliserade börs.

Deras fiat-gateway Ramp bearbetade över 4 miljoner USD i ETH-inköp under de senaste 30 dagarna, tillade rapporten.

Jeffrey Jiho Zirlin, grundare och tillväxtledare på Axie Infinity, skrev att den visade tillväxten kom från “avelsavgifter” i en NFT-volym på deras marknadsplats.

Några kommentatorer argumentera att AXS leder en återfödelse av tjurmarknaden “eftersom AXS är den första stora symbolen som skapar ett nytt ATH och det gör det på grund av verklig adoption.” AXS är 92: e efter börsvärde (737 MUSD).

Men med “75% + av intäkterna från avel är nya spelare kritiska, och en spelarbas på tiotals miljoner kommer också att bidra till att stabilisera spelekonomin,” noterade Ljus hastighet Partner Amy Wu.

Även i juni föddes den 1 miljonte Axie, även om det följdes av några kontroverser för vilka teamet erbjöd en lösning.

Teamet förbjöd också en operation på 84 konton för ett par dagar sedan, som hade bildat en Axie bot-gård – ett drag godkänt av många, men en som också väckte centraliseringsfrågan.

___

Andra reaktioner:

__

__

__

____
Läs mer:
Decentraland ser en rekordförsäljning på 913 000 USD
– DeFi har haft en stark 2021, driven av nya trender och paradigmer

– Denna spanska AR NFT-kampanj ger dig Pokémon Go Flashbacks
– Atari satsar på NFT, Blockchain för att öka sina intäkter

Source link