AXIA lanserar sin egen dedikerade digitala valutabankplattform

Av | juli 9, 2021


Ansvarsfriskrivning: Texten nedan är ett pressmeddelande som inte skrevs av Cryptonews.com.

AXIA Capital Bank syftar till att bädda in AXIA Coin, dess egen digitala valuta, i flera ekosystemapplikationer som kommer att förändra den ekonomiska modellen för att gynna många snarare än få. AXIA Capital Bank är den första av en serie finansiella tjänster som är utformade för att förändra traditionell bankverksamhet genom att skapa värde för kunderna genom en deltagande och låg riskmodell.

AXIA

Den säkra bankplattformen kommer att erbjuda medlemmarna en 12% årlig sammansatt ränta som betalas varje dag i AXIA Coin. Medlemmar kan också få 6% AXIA Coin-baserade kontanter i över 2.000 varumärkesbutiker och 5% tillbaka på online- och tryck-och-betala-köp. Exklusiva funktioner blir också tillgängliga som inte finns i nuvarande banktjänster.

Ett decentraliserat nätverk av lösningar kan lösa höga avgifter, besvärlig interoperabilitet och de övergripande byråkratierna för traditionella banktjänster. Smarta kontrakt kan undvika dessa fallgropar genom att möjliggöra effektivare överföringar mellan konton, enkel digital valutakonvertering, låga översättning och valutaväxlingsavgifter. Integrering av ett decentraliserat nätverk skyddar också dina tillgångar med militär säkerhet för digitala valutaförvaringstjänster.

Fördelarna härrör från att kontoinnehavare får sina pengar att arbeta för dem tack vare AXIA Projects blockchain och smarta kontraktsteknik. Blockchain-protokollet vänder bankavgifternas roll. Istället för att generera intäkter för aktieägarna skulle alla avgifter vara det enda syftet att producera mer värde för AXIA Reserve för att öka stödet för AXIA Coin som i sin tur levererar värde till AXIA-communitymedlemmarna.

Traditionell bankverksamhet är beroende av ett fraktionerat reservsystem som använder kontoinnehavarnas insättningar för att emittera lån där banken är den enda förmånstagaren. Användarnas medel är säkrare på AXIA-plattformen eftersom insättare alltid har fullständig kontroll över sina pengar; vilket eliminerar all risk för bankrörelse. Plattformen fungerar helt enkelt som en säker decentraliserad portal som erbjuder kylförvaring och vård av tredje part.

AXIA

AXIA Capital Bank har tagit bort hinder för inträde som utesluter många från att delta i det globala finansiella systemet som ger användarna tillgång till en bättre ekonomisk framtid. AXIA Capital Bank tillhandahåller alla nödvändiga finansiella tjänster på ett kundcentrerat sätt utan balansrisk.

AXIA Capital Bank är en del av ett växande ekosystem av blockchain-lösningar som ger värde för sina användare.Source link