Avnotering av Coinbase, IOTA: s uppgradering, utskrift av pengar för att intensifiera + fler nyheter

Av | april 21, 2021


Avnotering av Coinbase, IOTA: s uppgradering, utskrift av pengar för att intensifiera + Fler nyheter 101
Källa: Adobe / Thomas Dutour

Få din dagliga, bitstora sammandrag av kryptoasset och blockchain-relaterade nyheter – undersök berättelserna som flyger under radarn av dagens kryptonyheter.

Utbyter nyheter

 • Deutsche Boerse sa att det skulle avnotera aktierna i Coinbase (COIN) från sitt Xetra-handelssystem och Frankfurt-börsen i slutet av fredagens handelssession, rapporterade Reuters. “Anledningen till avnoteringen är en saknad referensinformation för dessa aktier,” sa Deutsche Boerse och tillade att avnoteringen skulle gälla tills vidare.
 • Turkiskt kryptoutbyte Thodex plötsligt stoppade handeln på onsdagen med hänvisning till en ospecificerad partnerskapstransaktion, vilket ledde till klagomål från användare som inte kan komma åt sina digitala tillgångar, rapporterade Bloomberg. Tjänsterna kommer att förbli stängda i cirka fem arbetsdagar medan aktieöverföringen är klar, men användarna behöver inte oroa sig för sina investeringar per börs.
 • Gemini sa att den totala kryptovalutan som innehades i deras förvar översteg 25 miljarder USD och har mer än fördubblats i år.

Blockchain och DLT nyheter

 • IOTA Foundation sa att det idag slutför en viktig uppgradering, Chrysalis. Det flyttar IOTA (MIOTA) ut ur experimentfasen och till ett företagsklart ekosystem som är öppet för verkliga användningsfall och berör alla aspekter av IOTA, inklusive plånböcker, bibliotek, programvaruimplementeringar och säkerhetsprotokoll – lägger grunden för den kommande Coordicide-uppgraderingen, beräknad till slutet av 2021. Lanseringen av Chrysalis kommer att äga rum den 28 april och det kommer att finnas en veckas tokenmigrationsfas innan det, med början den 21 april.
 • Tre lyxföretag – Louis Vuitton moderföretaget LVMH, Pradaoch Richemont-ägd Cartier – avslöjade Aura Blockchain Consortium, beskrivet av pressmeddelandet som “världens första globala lyxblockkedja.” Detta är en lösning på konkurrenternas gemensamma utmaningar att kommunicera information om äkthet, ansvarsfull inköp. Aura är öppen för alla lyxmärken, inte bara grundarna, sa de.

Ekonomiska nyheter

 • USA: s vita hus förbereder ytterligare ett massivt utgiftsförslag, som förväntas ta itu med den så kallade mänskliga infrastrukturen som barnomsorg och familjevårdsprogram, med en prislapp som kan slå 1 USD USD, rapporterade The Hill. USA: s president Joe Biden förväntas redogöra för sitt amerikanska familjeförslag innan han levererar en gemensam adress till kongressen den 28 april, men Vita huset har ännu inte lämnat några detaljer om planen.

Investeringar nyheter

 • Innehav av digitala tillgångar, blockchain-programvaruutvecklaren som riktar sig till företagsapplikationer, sa att den har samlat in över 120 miljoner USD i serie D-finansiering från 7RIDGE och Eldridge. Företaget sa att det kommer att använda denna finansiering för att fortsätta att utöka sitt team globalt med 50% i år och kommer också att förbättra sin produktportfölj med ett nytt interoperabilitetsprotokoll.
 • Ark Investment Management på tisdag köpte ytterligare 236 348 aktier i Coinbase, värda cirka 75,8 miljoner USD, rapporterade Market Insider. Coinbase-aktier stängde 3,66% lägre till 320,82 USD på tisdag, vilket gav börsen ett börsvärde på 63,91 miljarder USD.
 • Galaxy Digital, det kryptofokuserade företaget för finansiella tjänster som drivs av Michael Novogratz, är i avancerade diskussioner för att köpa det USA-reglerade kryptoförvaringsföretaget BitGo, Rapporterade Coindesk, med hänvisning till okända personer som är bekanta med situationen. Detaljerna om affären är oklara i detta skede, men ett traditionellt finansföretag kan också vara inblandat tillsammans med Galaxy, tillade det.

Gruvnyheter

 • En tillverkare av Bitcoin (BTC) gruvutrustning, baserad i Kina Kanaan, kommer att leverera 11 760 enheter av sin nästa generation A1246 ASIC AvalonMiners till leverantör av digital infrastruktur, USA-listad Mawson Infrastructure Group Inc.. Under 2021 kommer Canaan’s ASIC bitcoin gruvarbetare att levereras och installeras över Mawsons gruvanläggningar, vilket ger ytterligare 1,05EH till den befintliga Bitcoin-gruvverksamheten, säger det pressmeddelandet.

Antagande nyheter

 • BitGo sa att den har överträffat 700 miljoner USD av den totala försäkringskapaciteten för brott / överdriven specie. Förra året erbjöd företaget möjligheten att köpa sina egna dedikerade överskridningsgränser över BitGos kriminal- / speciepolicy på 100 miljoner USD “alla kunder” till förutbestämda priser. “På grund av den starka efterfrågan från institutionella vårdkunder har BitGos erbjudande om dedikerad kundöverskridande specieförsäkring utökats med över 600 miljoner USD för att framstå som det största kraftfulla specieprogrammet för fryslager hittills,” sa de.

DeFi-nyheter

 • Decentraliserat utlåningsprotokoll Cream Finance (CREAM) tillkännagav en ny säkerhetskampanj i samarbete med decentraliserade finansieringsplattformar (DeFi) Immunefi, Rustningoch DeFiSafety för att stärka säkerheten i dess protokoll och det bredare DeFi-ekosystemet. Säkerhetskampanjen börjar denna vecka med lanseringen av ett 1,5 miljoner dollar bug bounty-program, med Immunefi, fokuserat på att stärka Crems protokoll, API och webbplatsens säkerhet.
 • Karura, DeFi-fallskärmen byggd för Kusama, kanarinätverket för Polkadot (DOT), av Acala Foundation, har integrerade Chainlink (LINK) prisflöden som förser Karura smarta kontraktsutvecklare med finansmarknadsdata direkt i kedjan. Utvecklare kan använda den informationen för att börja bygga DeFi-applikationer och produkter i många användningsfall som derivat, utlåning, stablecoins, kapitalförvaltning och mer, sa de. Acala är “allt-i-ett-DeFi-navet” för Polkadot.

Karriär nyheter

 • Stephen Bearpark har gått med i Bitstämpel utbyte som deras nya finansdirektör. “Stephen kommer med oss ​​från Amazon, där han hade rollen som finansdirektör under de senaste tre åren, säger företaget.Source link